Anasayfa » Fitness Salonları » Spor » KOCAELİ Fitness Salonları » Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi

Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi


Yenikent Mh. 2478 Sk. No. 6A (Mutlukent Sosyal Tesisleri Mopaş Market altı)

Telefon1: 0262 721 18 70

Telefon2: 0544 721 18 70

Fax:

Web: fitness-g.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2012 Aralık ayında faaliyete giren Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi tamamen yeni ve yeterli sayıda Fitness ekipmanları ile fark yaratmakta ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır.
Fitness-G Spor; ferah yapısı ve işinde uzman, güleryüzlü personeli ile tüm Gebze ve çevresine hizmet vermekten onur duyar..
Gebze Organize Sanayi bölgesine olan yakınlığı sebebiyle İstanbul da ikamet edip Gebze de çalışan insanlarında tercih ettikleri bir spor merkezi olan Fitness-G Spor, iş çıkışı trafikte harcayacağınız ve sizi strese sokacak trafik keşmekeşliğinden kurtularak atıl saatlerde spor aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğinizi hatırlatır !!


Ürün ve Hizmetler


Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
2012 Aralık ayında faaliyete giren Fitness-G Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi tamamen yeni ve yeterli sayıda Fitness ekipmanları ile fark yaratmakta ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Fitness-G Spor; ferah yapısı ve işinde uzman, güleryüzlü personeli ile tüm Gebze ve çevresine hizmet vermekten onur duyar.. Gebze Organize Sanayi bölgesine olan yakınlığı sebebiyle İstanbul da ikamet edip Gebze de çalışan insanlarında tercih ettikleri bir spor merkezi olan Fitness-G Spor, iş çıkışı trafi
Fitness - Pilates - Step & Aerobic - Vücut Geliştirme -Kilo Alma - Zayıflama - Kondisyon - Sauna - Masa Tenisi

#fitness #pilates #sauna #zayıflama #kilo alma


Benzer Firmalar