Anasayfa » Medikal » Sağlık hizmetleri » KOCAELİ Medikal » MEDİ ECZA SAĞLIK ÜRÜNLERİ

MEDİ ECZA SAĞLIK ÜRÜNLERİ


ÖMER AĞA MAH. İSTİKLAL CAD. ÇETİNLER İŞ HANI NO:1 K:3 D:17-18 İZMİT

Telefon1: 2623253322

Telefon2:

Fax: 2623253328

Web: mediecza.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

mediecza.com,2013 yılında MEDİ ECZA SAĞLIK ÜRÜNLERİ adı altında kurulmuştur.

Hizmet politikamız ve temel prensibimiz; satışını yapmış olduğumuz ürünlerin emsallerimize göre daha uygun fiyatlar ve hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaştırmaktır.

Sitemizde bulunan ürünlerimizin kalitesi bizim için birinci önceliktir. Kaliteli ürün anlayışı ile kendimizde kullanmak istemediğimiz hiçbir ürünü sitemizde bulundurmamaktayız.

Hedefimiz her zaman sağlıklı, hasta, engelli insanların yaşam standartlarını yükseltici ürünleri bulmak ve bunları insanlarımıza en ekonomik bir şekilde sunmaktır.

Hizmet vermiş olduğumuz sektörde müşterilerimizin almış olduğu ürünlerin kendilerine ulaşma hızı en önemlidir, biz ürünlerimizi en hızlı şekilde müşterilerimize ulaştırmayı önceliklerimiz arasında görmekteyiz ve eğer belirtilen tarihte ithalatçı/tedarikçi/imalatçı firmalardan kaynaklanan sebeplerden dolayı geç ulaştıracağımız durumlarda müşterilerimizi bilgilendirmeyi taahhüt etmekteyiz.

İnternet üzerinden yapılan alışverişler de kesinlikle en önemli konular arasında kişisel bilgilerin saklanmasıdır. Bu sebepten dolayı değerli müşterilerimizin kişisel bilgilerinin gizliliği bizim için çok önemlidir. Sitemiz 128 bit SSL( Secure Sockets Layerin) güvenlik alanı ile patentlenmiştir. Kişisel bilgileriniz kesinlikle bir başkası tarafından bulunamaz kopyalanamaz kullanılamaz. Daha detaylı bilgi için Gizlilik ve Güvenlik bölümümüzü inceleyebilirsiniz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar sağlıklı yaşamlar dileriz…

www.mediecza.com


Ürün ve Hizmetler


WOLLEX W210 MANUEL TEKERLEKLİ SANDALYE
Açıklama: Çelik gövde Katlanabilir şase Sabit kol koyma yeri Sabit ayak koyma yeri Nikelaj kaplama 8" dolgu ön teker 24" havalı arka teker Emniyet kemeri
Hastane demirbaşları
Laboratuvar Malzemeleri
Tekerlekli Sandalyeler
Hasta Bakım ürünleri
Yara Bakım Ürünleri
Tıbbi Cihazlar
Tıbbi Sarf Ürünleri
Tansiyon Aletleri
CPAP BPAP Cihazları

Ve tüm medikal ürünler

#medikal # # # #


Benzer Firmalar