ÖZİMAMOĞLU


Ağaç İşleri San Yunuseli Sok No:16

Telefon1: 03322511956

Telefon2: 0 554-582 9906

Fax:

Web: www.ozimamoglu.org/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kuruluşu 1991 olan firmamız ; demir doğrama ve kaynak işleriyle sektördeki yerini almaya başlamıştır. Uzun yıllar bu alanda hizmet verdikten sonra Belediyelerin özel ve kamu kuruluşlarının hafriyat ve inşaat işlerini yürütmüştür. Disiplinli çalışmayı kendine ilke edinen firmamız, müşterilerine istikrarlı ve etkin hizmet vermek bilinciyle çalışmaktadır.
Faaliyetlerine 2000 yılında çevre düzenlemesiyle devam eden firmamız Parke ve uygulamaları dışında, PVC Pencere imalatı, Ahşap Doğrama, Kamelya yapımı ve estetik çevre düzenlemeleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.
2012 yılında Kurumsallaşmaya giden firmamız PVC Pencere ve Kapı İmalatı, Ahşap Kapı, Çelik kapı, Mebran Kapak, sektörlerini alanına dâhil etmiştir.


Ürün ve Hizmetler


PVC Pencere, PVC Kapı, PVC Profil
TIME 6004 SERİSİ 60 mm genişliğinde 4 odacıklı yapısıyla, estetik görünüşlü siyah ve kendinden gri contalı seçenekleriyle her türlü kapı ve pencere seçeneklerine uygulama imkanı sağlayan seridir. İmalat ve stoklama kolaylığı sağlayan tek tip destek sacı kullanımı, 3 mm’den 30 mm’ye kadar cam uygulanabilen tek tırnaklı, kendinden odacıklı contalı sistemiyle montaj kolaylığı sağlar ve cam kırılma riskini minimuma indirir. Özel fırçalı contaları ile ses, su, ısı izolasyanı sağlar. Ayrıca çiftli s
PVC Pencere ve Kapı İmalatı, Ahşap Kapı, Çelik kapı, Mebran Kapak, Çevre Düzenlemesi, Kilitli taş, Parke, Yıkım işleri ile uğraşmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar