Kocaeli Emlak


Tepecik Mh. Kemalöz sk. A Blok K.1 D.1

Telefon1: 02623212392

Telefon2: 05413212392

Fax: 02623321811

Web: www.kocaeliemlak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kocaeli Emlak adı altında hizmet veren firmamız sektördeki yerini 1999 yılında aldı. Sürekli değişen ve gelişen emlak sektöründe, hız kaybetmeden yürüyen firmamız gayrimenkul alım ve satımı üzerinde profesyonel bir çalışma sergilemektedir. Emlak Komisyonculuğu Resmi standartları`na uyum sağlayan firmamızdaki tüm personelimiz de aynı titizlikle çalışmaktadır.

Firmamız aynı zamanda KEMDER (Kocaeli Emlakçılar Derneği) üyesidir. Çalışma prensiplerimizin en başında sözleşme gelmektedir. Sözleşmesi yapılan gayrimenkulün her türlü tanıtımı firmamız tarafından yapılmaktadır. Resim çekimi, video kaydı, web sitemizde yayınlama, reklam tanıtımı, emlak firmaları ile paylaşım ve emlak firmalarına duyurma, portal sitelere kayıt, yatırımcılara duyurma vb gibi işlemler ile satışı ve/veya kiralanması üstlenilen gayrimenkul tanıtılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Gayrimenkul işlemlerinde yapılan bu çalışmalar firmamızın eksper konusunda da uzmanlaşmasını sağlamaktadır. Bu uzmanlık yatırım yapmak isteyen alıcılar için çok faydalı olmaktadır. Birikimlerini gayrimenkul üzerinde değerlendirmek isteyen yatırımcılara her türlü Ar-Ge çalışması sunulabilmektedir. Mülkün kıymeti ve takip eden senelerdeki getirisi yatırımcı için araştırılıp doğru yatırımı doğru zamanda yapması sağlanmaktadır. Kocaeli Emlak olarak; yatırım, alım, satım ve kiralama gibi işlemlerinizde mutlak surette profesyonel emlak firmalarını değerlendirmenizi önermekteyiz .

#satılık gayrimenkul #kiralık gayrimenkul #satılık daire #kiralık daire #Kocaeli Emlak


Benzer Firmalar