Savranoğlu Group


Mithatpaşa Caddesi No. 128

Telefon1: 0232-489 15 00

Telefon2:

Fax: 0232-489 17 09

Web: www.savranoglugroup.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1923
Çalışan Sayısı:500 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Savranoğlu Group 1900`lü yıllardan itibaren ziraat, turizm, dericilik, inşaat ve perakende sektörlerinde uzun bir geçmişe, güçlü değerlere ve pazarda yüksek itibara sahip bir kuruluştur.

Ortaklarımızla iş mükemmelliği ve karşılıklı güvene dayalı uzun süreli ilişki kurmaya önem veririz. Kuruluşumuzdan bu yana, faaliyetlerimiz ve oluşturduğumuz güvenilir iş ortaklıkları sayesinde sahip olduğumuz servis ve tedarik ağımız, denizcilik sektöründeki müşterilerimizle birlikte airline, catering ve uluslararası catering hizmeti yapan müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına da karşılık vermemize olanak tanımaktadır.

Yarattığı tüm değerleri, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiren Savranoğlu Group, yıllar içerisinde ziraat, turizm, dericilik, inşaat ve perakende sektörlerinde önemli yatırımlar yapmıştır.

35 yılı aşkın inşaat tecrübesiyle, İzmir içerisinde son derece kıymetli, sembol binalar tasarlamış, inşa etmiş ve şehrin en prestijli, en güvenilir inşaat firmaları arasında kendine yer bulmuştur.

Uluslararası kalitede turizm hizmetleri sunarak, ilk kurulduğu bölge olan İzmir ve çevresinde önemli yerel deneyimler edinmiştir. Bu tecrübesini ve yılların bilgi birikimini, yenilikçi yapısıyla her geçen gün artırarak, gelişimine devam etmektedir.

Savranoğlu Group, Kampana ( Savrano ) Deri, Se-Sa Deri ve Derma Deri gibi Türk deri sektörünün en köklü firmalarını bünyesinde barındırmaktadır.

Son olarak, İzmir’in en yoğun iş ve yerleşim alanında hayata geçirilmesi planlanan ve hâlihazırda çalışmaları devam etmekte olan İzmir Park AVM ile de perakende sektörüne girmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Kampana Deri, Sesa Deri, İzmir Park, Savranoğlu İnşaat, Savrano Tarım, Derma Deri, Best Western Konak İzmir

#İnşaat #Turizm #Dericilik #savranoğlu #savranoglu


Benzer Firmalar