Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat malzemeleri » VEGA NORM DUŞ KÜVET KABİNLERİ BANYO SİSTEMLERİ İML. İNŞ.SAN.ve TİC.LTD. ŞTİ.

VEGA NORM DUŞ KÜVET KABİNLERİ BANYO SİSTEMLERİ İML. İNŞ.SAN.ve TİC.LTD. ŞTİ.


Batı Sitesi Mah. Gersan San. Sit. 2307/3. Sokak No: 6

Telefon1: 0312 255 82 20

Telefon2:

Fax: 0312 255 82 21

Web: www.veganorm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Veganorm değişime karşı dinamik, mimari tasarım ve yenilikleri yakından takip eden, teknolojik ürünleri sürekli bünyesine katarak müşteri taleplerine cevap veren yenilikçi, çözüm bulucu bir misyon ile hizmet vermektedir.Ürün gamını genişleterek kaliteli ve çözümcül ürünler, daha uygun fiyat, en üst düzeyde kaliteli hizmet, satış sonrası ürün memnuniyetini sağlamayı, müşterilerine özel tasarlanmış huzur ve mutlu mekanlar sunmayı,banyonuza değer katmayı hedeflemektedir.

Değerli müşterilerimiz ve bayilerimiz!

Firmamız yapı sektöründe farklı konsept, özel üretim, kişiye özel tasarım ve ürün çeşitliliği ile sürekli yenilenen geliştirilen ar-ge ekibimizin yoğun çalışmalar doğrultusunda hizmet vermektedir.

Şirketimiz koşulsuz müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmuş ve bu bilinçle en iyi hizmeti verme çabasındadır. Vega norm, üretiminin ilk aşamasından başlayıp, montaj süreci ve satış sonrası desteğini tüketiciye ulaştırıncaya kadar, her aşamada kaliteyi firma misyonu olarak görmektedir.

Veganorm, siz değerli müşterilerimizin ürünlerimiz ve firmamız hakkındaki görüş, düşünce ve önerilerinizi dikkate alarak çalışmalarını bu yönde yapmaya devam edecektir.

VEGA NORM DUŞ KABİN VE BANYO SİSTEMLERİ TİC.LTD.ŞTİ.


Ürün ve Hizmetler


Duşakabin, duş kabin, küvet, jakuzi
Veganorm değişime karşı dinamik, mimari tasarım ve yenilikleri yakından takip eden, teknolojik ürünleri sürekli bünyesine katarak müşteri taleplerine cevap veren yenilikçi, çözüm bulucu bir misyon ile hizmet vermektedir.Ürün gamını genişleterek kaliteli ve çözümcül ürünler, daha uygun fiyat, en üst düzeyde kaliteli hizmet, satış sonrası ürün memnuniyetini sağlamayı, müşterilerine özel tasarlanmış huzur ve mutlu mekanlar sunmayı,banyonuza değer katmayı hedeflemektedir. Değerli müşteril
Vega Norm olarak modern tasarımları siz değerli müşterilerimiz için üreterek bayilerimiz ve çözüm ortaklarımızla profesyonel bir hizmetle size ulaştırıyoruz.

ANKARADA DUŞAKABİN
BANYO
BANYO DOLABI banyo MOBİLYASI
ANKARA YAPI MARKET
ANKARA İNŞAAT MALZEMECİLERİ
RÜZGARLI SOK
ANKARA OSTİM
ANKARA GERSAN SAN
ORKA
KABİNET
AKRİLİK KÜVET
JAKUZİ
TEMPER CAM DUŞKABİN
FORMİNA
ALİMİNYUM
BALKON CAM KAPLAMA
SERAMİK
ANKARA İNŞAAT VEYA KONUT PROJELERİ
EV DEKORASYON

#Ankara duşakabin #banyo mobilyası #küvet, Ankara rüzgarlı #duşakabin imalatçı #duşakabin kampanya


Benzer Firmalar