Anasayfa » Otomasyon Sistemleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » KIRŞEHİR Otomasyon Sistemleri » TAKO 40′lar Mühendislik Ticaret ve Sanayi Ltd. Sti.


TAKO 40′lar Mühendislik Ticaret ve Sanayi Ltd. Sti.



Organize Sanayi Bölgesi, Ahi Evran Bulvarı No. 1
 TR 40100 Kırşehir

Telefon1: 03862526020

Telefon2:

Fax: 03862721066

Web: www.tako.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fark yaratan özelliğimizi mutlaka keşfedin …
Oto römork piyasasının açık ara lideri olan TAKO, 2005’ten beri sunduğu geniş ve eksiksiz römork ürün paleti ile müşterilerinin tüm beklentilerini karşılamaktadır. Güvenlik ve dayanıklılıktan ödün vermeyen, yüksek konfor ve donanım seviyesine sahip TAKO Oto Römorkları, yük taşımacılığının her alanında hizmetinizdedir.
Düşük fiyata zengin donanım
Bütün römorklarımız sıcak daldırma galvaniz işleminden geçiyor ve uzun yıllar tüm mevsimlere (dış etkilere) karşı dayanıklı, paslanmadan kullanım zevkini yaşatıyor. Ayrıca römorklarımız torsiyonlu dingil, darbeli fren sistemi ve multipoint ışık sistemine de sahip. Bu özellikler müşterilerimizin en kolay ve en güvenilir şekilde yükünü hedefine ulaştırmasını sağlıyor. TAKO Oto Römorkları, dayanıklı ve kaliteli olmasının yanında, uygun fiyatıyla da müşterilerimiz için her zaman ilk seçenek. TAKO sizin için hem kolay, hem de ekonomik bir taşıma çözümü sunuyor.
Belgelenmiş Kalite
TAKO Oto Römorkları, eğitimli ve deneyimli bir personel tarafından, en gelişmiş üretim ekipmanları kullanılarak Almanya’da üretilir. Tüm ürünlerimiz, müşterilerimize sevk edilmeden önce, kapsamlı kalite kontrol testlerinden geçirilir. TAKO’dan aldığınız bütün römorkların yüksek Avrupa standartlarına uygun üretildiği TÜV, İSO ve EG belgeleriyle kanıtlanmıştır. Ürünlerimizin tamamı Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın trafik tescil belgesi sayılan “Araç Tip Onayı Belgesi” ile teslim edilir.


Ürün ve Hizmetler

Tako Otorömork, karavan, tekne römorku, at römorkları, iş taşıma römorkları

#römork #karavan #tako # #


Benzer Firmalar