Anasayfa » Elektrik elektronik » KAYSERİ Elektrik elektronik » HAVELKO LED AYDINLATMA San.Tic.Ltd.Şti.

HAVELKO LED AYDINLATMA San.Tic.Ltd.Şti.


Kılıçaslan Mahallesi Sivas caddesi Akay Apt. 54/3

Telefon1: 0352 234 33 34

Telefon2:

Fax:

Web: www.havelko.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaklaşık 15 yıldan bu yana faaliyet gösteren genç ve uzman mühendislik ekibimiz 1 Nisan 2003 tarihinden itibaren HAVELKO Havacılık ve Elektronik Kontrol Sistemleri San.Tic. Ltd. Şti. çatısı altında toplanarak Havacılık, Simülasyon, Endüstriyel Otomasyon, Bina ve Konut Otomasyonu LED li Aydınlatma sistemleri konularında Dünya çapında profesyonel ürünlere ve kadrolara sahip firmalarında temsilciliğini alarak hizmete başlamıştır.
2003 yılında LED li aydınlatma teknolojileri üzerine başlattığımız AR-GE faaliyetlerimiz 2008 yılından sonra da, seri üretime başlayarak 4 yıl gibi bir sürede birçok büyük projeyide hayata geçirmiştir.
Kısaca belirtilmeye çalışılan bu bilgiler doğrultusunda HAVELKO, mühendis ve teknisyen kadrosunu kurarak bu güne dek edinmiş olduğu yüksek teknolojiyle tam entegre olan bilgi birikimlerini ve uygulama deneyimlerini sizlerle paylaşabilmeyi arzulamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

LED li Aydınlatma sistemleri, Mimari aydınlatma, dekoratif aydınlatma, iç mekan aydınlatma, Otel iç ve dış mekan aydınlatması, Hastane iç ve dış mekan aydınlatması, cami aydınlatması, park bahçe aydınlatması, spor alanları aydınlatması, tarihi mekan ve bin aaydınlatması

#Kayseri LED #LED aydınlatma #led #aydınlatma #


Benzer Firmalar