Anasayfa » Estetisyenlik » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Estetisyenlik » Saç Ekimi, Estetik, Zayıflama, Kilo Verme, Lazer Epilasyon, Burun Estetiği, Akupunktur

Saç Ekimi, Estetik, Zayıflama, Kilo Verme, Lazer Epilasyon, Burun Estetiği, Akupunktur


MECİDİYE CADDESİ NO:5 ESTETİKMED PLAZA MECİDİYEKÖY/ŞİŞLİ - İSTANBUL TÜRKİYE

Telefon1: +90 444 7 633

Telefon2: +90 212 257 34 34

Fax: +90 212 212 23 17

Web: www.estetikmed.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:0000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Estetik, dış görünüşe ve sağlığına önem veren kişilerin en sık başvurduğu mecralardan biridir. Sizde eğer sağlığına ve dış görünümüne önem verenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Güzellik, Estetik ve Sağlık konusunda 15 yıllık uzmanlığı bulunan kadromuzla Estetik Saç Ekimi, Plastik Cerrahi, Diş Estetiği, ağız ve Diş Sağlığı, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Vücut Bakımı, Diyetisyen kontrolünde Akupunktur ile Zayıflama, Sigarayı bırakma gibi uygulamalarla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermekteyiz. Estetikmed Saç Ekimi ve Plastik Cerrahi Merkezi olarak hedeflerimizin arasında, hastaların endişelerinin gidererek arzularının yerine getirilmesidir.

Estetikmed Saç Ekimi ve Plastik Cerrahi merkezinde güzellik ve sağlık adına;
Günümüzde ilerleyen teknolojiler sayesinde kişilerin yaşam kalitesini arttırmak estetik, sağlık ve güzellik sorunlarınızda çözmektedir. Mesela; yüzünüzdeki akne, gençlikten kalma lekeler, doğum lekeleri ve sizi rahatsız eden her tür cilt ve sağlık probleminizi özel tekniklerle ortadan kaldırıyoruz. Cildinizin sürekli bakımlı ve güzel görünmesi için gerekli işlemler uzmanlarımız tarafından yapıldıktan sonra size sadece yenilenmiş cildinizin keyfini sürmek kalıyor. Biz size kalıcı bir güzellik ve bakımlı bir hayat sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#Zayıflama #Kilo Verme #saç ekimi #estetik fiyatları #burun estetiği


Benzer Firmalar