Anasayfa » Danışmanlık » İthalat ve İhracat » İSTANBUL Danışmanlık » First in kemer emlak danışmanlığı

First in kemer emlak danışmanlığı


belediye cad.no:17/b göktürk/istanbul

Telefon1: 02123224800

Telefon2: 02123226165

Fax: 02123226167

Web: www.firstinkemer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:01.03.2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KEMER COUNTRY ,KÜTÜK EVLER ,İSTANBULİSTANBUL EVLERİ ,İST ZEN SİTESİ, İST BİS SİTESİ,GÖKTÜRK VE KEMERBURGAZ TÜM SİTELERDE SATILIK ,KİRALIK SEÇENEKLER..

İSTANBUL`UN EN NEZİH VE DOĞASI BOZULMAMIŞ GÖKTÜRK VE KEMERBURGAZ BÖLGESİNDE FIRST IN KEMER EMLAK DANIŞMANLIĞI OFİSİ OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ....GÜVENİLİR,SAYGIN,DÜRÜST EMLAK KONUSUNDA PROFESYONEL KADROMUZ GENİŞ PORTFÖYÜ İLE KEMER COUNTRY,İSTANBUL İSTANBUL BAŞTA OLMAK ÜZERE GÖKTÜRK`TEKİ SİTELER ve APARTMANLAR,, ETİLER BÖLGESİ VE BOĞAZ`A KADAR UZANMAKTADIR..

SATILIK,KİRALIK DAİRE,VİLLA VE TİCARİ MÜLK SEÇENEKLERİ OLMAK ÜZERE ALTERNATİFLİ PORTFÖYÜMÜZ BULUNMAKTADIR..SİZLERE HİZMET VERMEKTEN MUTLULUK DUYMAKTAYIZ..BİZE DANIŞINIZ..
GÜVENİLİR DOĞRU TEK ADRES..


Ürün ve Hizmetler

Göktürk, GÖKTÜRK, kemer country, KEMER COUNTRY, kütük evler, KEMER COUNTRY ORMAN EVLERİ, İSTANBUL İSTANBUL EVLERİ, istanbul İstanbul evleri, istanbul İstanbul sitesi, arketip , mesa yankı, mesa yamaç, kemerlife, kemerlife xxı, kemerlife 21, arketip sitesi, belediye caddesi, istanbul zen, doğa country, bahçe katı, bahçe dubleksi, çatı dubleksi, villa, villalar..

# # # # #


Benzer Firmalar