Weeb Akademi


Doğu Mahallesi Hatboyu Caddesi Altınyunus Sokak No:2 (Tren İstasyonu Yanı) PENDİK/İSTANBUL

Telefon1: 0 850 303 88 15

Telefon2: 0 216 390 88 30

Fax:

Web: www.weebakademi.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Weeb Akademi Bilgisayar Destekli Eğitimler

Weeb Akademi bireye iş hayatında belli bir meslek ile ilgili bilgi, beceri ve iş alışkanlıkları kazandıran ve bireyin yeteneklerini çeşitli yönleriyle geliştiren eğitimler vermektedir.
Alanlarında kendilerini geliştirmek isteyen bireylerin meslek alanlarına ilişkin pratik uygulama yetenekleri kazandırılmasına yönelik eğitimler vererek işe ya da üretime daha iyi hazırlanmış olmalarını sağlamaktayız.
Weeb Akademi, bu günkü iş potansiyellerinin değerlendirilmesi ve böylece gerçekçi kararların alınabilmesinde öğrencilerine destek olmaktadır.
Bu süreç içerisinde, toplumda çevresi ile etkileşimde bulunan birey için, Weeb Akademi gerekli deneyim olanaklarının sağlanmasında, belirli bir meslek alanına ilişkin beceri ve pratik uygulama yeteneklerini kazandırarak fiziksel, duygusal, sosyal ekonomik ve kişilik yönlerinden geliştirmektedir.
Weeb Akademideki temel amaç; Bireylerin gerek eğitim aldıkları alanlarda gerek çalıştıkları alanlarda ya da çalışmayı düşündükleri alanlarda bilgisayar destekli eğitimler vererek daha iyi bir gelecek sahibi olmalarına yardımcı olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Autocad Kursu
Autocad Nedir ? Özellikle mimari alanda kullanılan autocad makine mühendisleri, inşaat mühendisleri, teknikerler peyzaj uygulaması yapan herkesin kullandığı gelişmiş bir bilgisayar programıdır. Weeb Akademi Eğitim İçeriği AutoCAD Kursu kapsamında 2D/3D modelleme ve çizim tekniklerini öğrenecek, iş şartlarında karşınıza çıkabilecek uygulamaları göreceksiniz. CAD/CAM programlarının kullanım ve modelleme prensipleri birbirine çok yakın olduğundan, herhangi bir CAD programının kullanımını öğre
Weeb Akademi meslek hayatında kendini geliştirmek isteyen bireyler için doğru bir adres.
Murat KöK ihtiyaç akademi / kurucu
Weeb Akademi 2001 yılında eğitim alanında faaliyet göstermeye başlamış olan YES Akademi öğretmenleri tarafından kurulmuştur. 2012 yılında istanbul pendik şubesini eklemiş ve ilk aylarından itibaren yüzlerce öğrenciye eğitim vererek kendinelerine daha iyi bir gelecek sağlamalarına yardımcı olmuştur.

Weeb Akademideki temel amaç, bireylerin gerek eğitim aldıkları alanlarda gerek çalıştıkları alanlarda yada yeni çalışmayı düşündükleri alanlarda bilgisayar destekli eğitimler vererek daha iyi bir gelecek sahip olmalarına yardımcı olmaktır.

3Ds Max Kursu / Autocad 2d-3d Kursu / Web Tasarım Kursu / Grafik Tasarım Kursu / Bilgisayarlı Muhasebe Kursu / Bilgisayar İşletmenlik Kursu / Ms Office Kursu / Yazılım Uzmanlığı Kursu / Aspx- C# Kursu / Sistem Uzmanlığı Kursu / HTML5 Programlama /Seo Kursu Alanlarınında eğitim vermekteyiz.

Eğitimlerimizi deyatlı incelemek için www.weebakademi.com adresinden inceleyebilirsiniz.

#autocak 2d/3d kursu,3ds max kursu #pendik webtasarım kursu,pendik grafik tasarım kurs #meb onaylı bilgisayar işletmenlik kursu,pendik bil #html5 kursu,yazılım uzmanlığı kursu #bilgisayarlı muhasebe kursu,pendik muhasebe kursu


Benzer Firmalar