Anasayfa » Dijital Baskı » Basın ve Medya » İZMİR Dijital Baskı » LFP TEKNİK Mürekkep ve Yazıcı Sistemleri

LFP TEKNİK Mürekkep ve Yazıcı Sistemleri


302/1 Sokak NO:23-A Barış Mahallesi Buca İZMİR

Telefon1: 02324520747

Telefon2:

Fax: 02324520747

Web: www.dolabilen.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2012 yılında kurulan LFP Teknik, uzman ve dinamik kadrosuyla Türkiye’ nin önde gelen yazıcı sarf malzemeleri firmaları arasında yer almakta ve bu sektörde ulusal lider olma vizyonuyla hareket etmektedir.
LFP Teknik, dünya standartlarındaki teknoloji ürünlerini alanında uzman ve kabul görmüş yurtiçi ve yurtdışı firmalardan tedarik ederek aktif satış temsilcileri ve www.dolabilen.com sanal mağazası üzerinden müşterilerine kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatlar ile sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Oce TDS400 A0 Plan Kopya Makinası (2.EL TR)
ÜRÜN AVANTAJLARI Siyah beyaz tarama ve siyah beyaz çıktı alma, Tarayıcı ve yazıcı olmak üzere iki ayrı ünite, 2 Rulo kapasiteli, Dakikada 2.5 metre çıktı hızı; 3 metre siyah beyaz tarama hızı, Servis bakımları yapılmış kullanıma hazır ikinci el ozalit makinası. KULLANIM ALANLARI Copy Center, Baskı Merkezi, Ozalitçiler, Mimar ve Mühendis Ofisleri, CAD, plan proje ve a0 çıktıları almak, kopyalamak ve taramak için kullanılır. SİPARİŞ AÇIKLAMALARI Ürün liste fiyatı; vade farksız 3 Ta
Şirketin ürün portföyünü; dolabilen kartuş, bitmeyen kartuş, muadil kartuş, dye mürekkep, pigment mürekkep, kuşe mürekkep, sublimasyon mürekkep, transfer baskı makinaları, plotter kartuş, plotter mürekkep, fotoğraf yazıcıları, sublimasyon yazıcılar, matbaa yazıcıları, küçük ve geniş format plotter yazıcılar, hp, canon, epson, lexmark ve brother uyumlu mürekkepler, dolabilen toner, toner tozu, parlak (glossy) ve mat (luster) fotoğraf kağıtları ve transfer kağıtları oluşturmaktadır.

#dolabilen.com, bitmeyen kartuş #geniş format kartuş, geniş format yazıcı #oce sarf malzeme, fotoğraf kağıdı #plotter kağıdı, ozalit kağıdı #süblimasyon mürekkebi, süblimasyon yazıcı


Benzer Firmalar