Cadde Tercüme


Bağdat Caddesi 356/7 Şaşkınbakkal - Kadıköy - İstanbul

Telefon1: 2164118116

Telefon2: 2164118116

Fax: 2164118116

Web: caddetercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cadde Tercüme yeminli tercüme bürosu olarak tercümeye dair her konuda hizmet vermekteyiz. Müşteri odaklı çalışmayı prensip edinmiş firmamızda yapılan bütün işler kaliteli hizmet anlayışıyla sunulmaktadır. Her biri çevirmen olarak çalıştığı dillerde ve çeviri konularında uzmanlaşmış, sayıları 600’ü aşan özenle seçilen tercüman kadromuzla ve profesyonel proje yönetim ekibimiz ile çeviri ihtiyacınızı en kaliteli ve hızlı şekilde karşılamak üzere 7/24 hizmetinizdeyiz. Geniş hizmet yelpazemiz, tüm dillerde ve tüm faaliyet alanlarında, ister yazılı ister sözlü, kurumsal ya da bireysel çeviri taleplerinize uygun olarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda düzenlenmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Web site çeviri
Kurumsal ve kobi sitelerinde her dil için fiyat maliyeti 250 TL `dir. Çoklu dil seçeneğiniz 5 dil olursa eğer %20 indirimden faydalanabilirsiniz.
Çeviri Yapılan Diller, Almanca Çeviri / Tercüme
Arapça Çeviri / Tercüme Arnavutça Çeviri / Tercüme Azerice Çeviri / Tercüme Boşnakça Çeviri / Tercüme Bulgarca Çeviri / Tercüme Çekçe Çeviri / Tercüme Çince Çeviri / Tercüme Danca Çeviri / Tercüme Farsça Çeviri / Tercüme Felemenkçe Çeviri / Tercüme Fransızca Çeviri / Tercüme Gürcüce Çeviri / Tercüme Hırvatça Çeviri / Tercüme Hintçe Çeviri / Tercüme Hollandaca Çeviri / Tercüme İngilizce Çeviri / Tercüme İspanyolca Çeviri / Tercüme İsveççe Çeviri / Tercüme İtalyanca Çeviri / Tercüme Japonca Çeviri / Tercüme Kazakça Çeviri / Tercüme Kırgızca Çeviri / Tercüme Korece Çeviri / Tercüme Kürtçe Çeviri / Tercüme

#yeminli tercüme #tercüme bürosu #simultane tercüme #ardışık tercüme #konsekütif çeviri


Benzer Firmalar