KAMATEKS MAKINA SANAYI LTD STI


İkitelli Org. Sanayi. Bölgesi İsteks San. Sit. E-2 No:5 Başakşehir / İSTANBUL

Telefon1: 212 585 26 25

Telefon2:

Fax:

Web: www.kamateks.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1973
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kamateks makine sanayi Ltd. Şti.; 40 yılı aşkın süredir helezon tel örme sistemleri alanında, üretim ve ürün geliştirme çalışmaları yapmaktadır.

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden, ar-ge bütçesini her geçen gün arttırarak çalışmalarına devam eden kamateks Ltd. Şti, teknoloji üretmeyi ve teknolojinin ulaşabileceği en yüksek hızda üretim yapmayı misyon edinmiştir.

Firmamız, çalışmaları neticesinde ortaya koyduğu ürünlere, dünya çapında, patent ve faydalı model belgeleri almış, tecrübesi ve teknolojisi ile sektöre her zaman yön vermiştir. Kametsek Ltd. Şti. kalitesini ve güvencesini, uluslar arası kalite ve güvenlik sertifikaları ile tescilleyerek hizmetinize sunmaktadır. İmzamızı taşıyan her ürünün kamateks kalitesini temsil ettiğinin bilincinde olarak üretim yapmaktayız. Yaptığımız uluslar arası distribütörlük anlaşmaları ile ürünlerimiz dünyanın her yerine ulaşmaktadır.

Ürünlerimiz patent yasalarınca korunmaktadır. Kamateks makine sanayi Ltd. Şti. Olarak, uzun ar-ge çalışmaları neticesinde ortaya çıkan bu ürünlerin taklit edilmesinin, fikir ve emek hırsızlığı olduğunu hatırlatır, bu gibi durumlarda gereken yasal işlemin yapılacağını belirtiriz.


Ürün ve Hizmetler

TEL ÖRGÜ MAKİNASI
FULL OTOMATİK TEL ÖRGÜ MAKİNASI
YARI OTOMATİK TEL ÖRGÜ MAKİNASI
MANUEL TEL ÖRGÜ MAKİNASI

# # # # #


Benzer Firmalar