Anasayfa » İş Güvenliği » Güvenlik » İÇEL İş Güvenliği » Önce Güvenlik-İş Güvenliği,Çevre ve Yangın Ürünleri

Önce Güvenlik-İş Güvenliği,Çevre ve Yangın Ürünleri


İsmet İnönü Bulvarı. Üç Ocak Mah. Liman C Kapısı Karşısı Bp Petrol İçi No: 1

Telefon1: 03243286689

Telefon2:

Fax: 03243286689

Web: www.onceguvenlik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Önce Güvenlik özellikle kurulu bulunduğu Mersin`de iş güvenliği sektöründe ki uzman ve tecrübeli tedarikçi eksikliğinde gördüğü lüzum üzerine sektöre 2011 yılının Haziran ayında giriş yapmıştır.Çok yeni olmasına rağmen farkını çok çabuk hissettiren firmamız sektöründe öncü olmak ve lider olabilmek yolunda hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Uluslararası projelerde 10 senelik İş Güvenliği çalışma tecrübesine sahip personeli ile artık hem yönetmelikler konusunda gereklilikleri hemde çalışanlarınız için gerekli olanları birlikte belirleyebilirsiniz.
CE belgeli ve kalitesi tartışılmaz birçok markanın bayiliğini alarak ürün gamını geliştiren firmamız konusunda uzman personeli ile çevreye ve insana duyarlı firmalara hizmet vermektedir.Önce insan ve çevre odaklı bakış açımızla Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği yönetmelikleri doğrultusunda işletmeniz için gerekli çevre güvenliği ve kişisel koruyucu donanımların temininde çözüm ortağınız olmayı hedefliyoruz.
Ve sizlere üzerine basarak şunu söylemek istiyoruz


Ürün ve Hizmetler

İş Güvenliği malzemeleriKişisel Koruyucu Ürünler(Maske, baret, eldiven, gözlük, iş ayakkabıları, kulaklıklar, tulumlar)Reflektif ÜrünlerNewpig Çevre koruma Ürünleri

#iş güvenliği #iş kıyafetleri #kişisel koruyucular #ikaz yeleği #iş güvenlik malzemeleri


Benzer Firmalar