Abaküs Ankara


Karanfil-1 Sokak No:19/7

Telefon1: 0 312 425 02 08

Telefon2: 0 533 522 25 45

Fax: 0 312 425 90 70

Web: www.abakusankara.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2008 yılından itibaren Eğitim faaliyetlerini sürdüren firmamız, öğrencilerin derslerinde ve hayatlarında onlara çok yararlı olan ve zihinsel gelişimlerini arttıran eğitimler vermektedir.
Bu eğitimlerden bazıları, Mental Aritmetik, Anlayarak Hızlı Okuma, Zihin Haritaları, Hafıza Teknikleri, Zeka ve Akıl Oyunları, Öğrenci Koçluğu gibi hizmetlerden oluşmaktadır.
Abaküs Ankara ayrıca bu eğitimlere ait materyalleri üreten ve tedariği sağlayan konumundadır. Bununla birlikte Şubeleri sayesinde Türkiye`nin birçok bölgesinde aynı kalite ve hizmeti sizlere sunmaya devam ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Abaküs Öğreniyorum 1 ve 2 Kitap Seti
Abaküs Öğreniyorum 1 ve 2 kitap setleri, Mental Aritmetik öğrenmek ve öğretmek için tamamiyle yardımcı kaynak niteliğindedir. Her bir kitap 160 sayfa, tamamiyle renkli ve kuşe kağıda baskılıdır. Amerikan bristol kapak sayesinde kaliteli ve dayanıklıdır. Konular Milli Eğitim Müfredatına uygun hazırlanmıştır. Flaş Kartları ve Zihin Kartları kitap içinden çıkmaktadır. Flaş kartların ve zihin (anzan) kartların kullanımı resimlerle anlatılmaktadır. Toplama-Çıkarma işlemlerini kolaydan zora
Öğrenci Abaküsü (Japon Soroban)
Mental Aritmetik öğrenmek ve öğretmek isteyenler için, 7 Basamaklı Ahşap Japon Soroban Öğrenci Abaküsü, Ahşap çerçeve etrafında tutamaçları sayesinde taşıması kolay, iri boncuklar sayesinde kullanımı kolay, İstenilen renklerde üretim yapabiliyoruz.
Öğretmen Abaküsü (Japon Soroban)
Mental Arimetik Eğitimlerinde kullanılan Öğretmen Abaküsü, 13 Basamaklı Ahşap Japon Soroban Öğretmen Abaküsü, Dayanıklı su geçirmez ahşap gövde, Vida yerleri görünmez, İster duvar askısıyla duvar tipi kullanın, İster masa ayaklarıyla masa tipi kullanın, Boncukları iri ve kullanımı kolay, Boncuklar bırakılan yerde durur, aşağı düşmez, İstenilen renkte üretim yapılabilir, Orijinal taşıma çantasıyla birlikte gönderilmektedir.
Mental Aritmetik Öğrenci Eğitimleri,
Mental Aritmetik Eğitimci Eğitimleri,
Anlayarak Hızlı Okuma Öğrenci Eğitimleri,
Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimci Eğitimleri,
Zihin Haritaları Öğrenci Eğitimleri,
Zihin Haritaları Eğitimci Eğitimleri,
Japon Soroban Abaküsü Öğreniyorum Kitap Setlerimiz,
Japon Soroban Ahşap ve Plastik Öğrenci Abaküsleri,
Japon Soroban Ahşap Öğretmen Abaküsleri,
Flaş kartlar,
Zihin kartları,
İnternetten Ödev Hizmeti,

#mental aritmetik #zihin haritaları #hızlı okuma #eğitmenlik sertifika #öğrenci koçluğu


Benzer Firmalar