Anasayfa » Danışmanlık » İthalat ve İhracat » GAZİANTEP Danışmanlık » Vize Tercümanlık ve Yazılım Hizmetleri

Vize Tercümanlık ve Yazılım Hizmetleri


Atatürk Bulvarı Şair Nebi Sokak Durucu Rezidans Kat:1 No:3 ( Gaziantep Lisesi Karşısı )

Telefon1: 03422302040

Telefon2:

Fax: 03422302040

Web: www.gaziantepyeminlitercuman.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:9 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Vize tercümanlık Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Gaziantep merkezli olarak başta İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, İspanyolca ve Faransızca olmak üzere tüm dillerde en az beş yıl deneyimli yeminli tercümanlar ile çalışmaktadır. Tercümanlarımızın yaptığı çeviriler, bu dili konuşan ülkelerde ortak işler yaptığımız tercümanlar tarafından gözden geçirilerek onaylanmaktadır. Tercüme edilecek belgenizi bize mail olarak göndermeniz yeterlidir. Dökümanlarınızın istenilen dile çevirisi yapıldıktan sonra gerekiyorsa Noter tasdiki yaptırılıp size kargo yolu ya da elden ulaştırılacaktır.

Yazılım hizmetleri ile, veritabanlı, ipad, android, pc uygulamalı özel yazılımlar üretilmektedir. www.kosgebyazilim.com adresinden ürünlere ulaşılabilir. Tüm dillerde program yazılabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


yeminli tercüme
yeminli tercüman gaziantep, ingilizce tercüman, ingilizce yeminli tercüman, english interpreter, Akreditif Çevirisi, CV çevirisi, Denklik Belgesi tercümesi, Diploma Çevirisi, Doğum Belgesi, Çevirisi, Evlilik cüzdanı Çevirisi, İkametgah Tezkeresi için gerekli evrakların Çevirisi, Kişisel Mektup Çevirisi,Mevzuat Çevirisi, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Ölüm Belgesi Çevirisi,, Sözleşme Çevirisi, Tapu Senedi Çevirisi, Transkript Çevirisi, Vergi Levhası Çevirisi, Ticaret Sicil Gazetesi Çevirisi, Mahkem
Vize tercümanlık Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Gaziantep merkezli olarak başta İngilizce, Almanca, Arapça, Rusça, İspanyolca ve Faransızca olmak üzere tüm dillerde en az beş yıl deneyimli yeminli tercümanlar ile çalışmaktadır. Tercümanlarımızın yaptığı çeviriler, bu dili konuşan ülkelerde ortak işler yaptığımız tercümanlar tarafından gözden geçirilerek onaylanmaktadır. Tercüme edilecek belgenizi bize mail olarak göndermeniz yeterlidir. Dökümanlarınızın istenilen dile çevirisi yapıldıktan sonra gerekiyorsa Noter tasdiki yaptırılıp size kargo yolu ya da elden ulaştırılacaktır.Yazılım hizmetleri ile, veritabanlı, ipad, android, pc uygulamalı özel yazılımlar üretilmektedir. www.kosgebyazilim.com adresinden ürünlere ulaşılabilir. Tüm dillerde program yazılabilmektedir.

#yeminli tercüman #tercüman gaziantep #web tasarım #ingilizce tercüman #vize işlemleri


Benzer Firmalar