Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » KOCAELİ İnşaat şirketleri » Erginler İnşaat ve Dekorasyon

Erginler İnşaat ve Dekorasyon


Zincirlikuyu mah. Karaaslan Cad. No:22/A

Telefon1: 0262.745 40 29

Telefon2:

Fax: 0262.745 40 28

Web: www.erginlerinsaat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Hakkında
 
ERGİNLER İNŞAAT, projelendirme, tasarım ve uygulama alanında hizmet vermek için 1999 yılında kurulmuş bir taahhüt firmasıdır.
 
ERGİNLER İNŞAAT’ın temel ilkesi, teknik kadrosu ve çözüm ortakları ile takım ruhuyla çalışarak ve projeye özel çözümler sunarak estetik ve kullanılışlılığı ön planda tutan tasarımlarla mümkün olan en ekonomik çözümü sunmaktır.
 
ERGİNLER İNŞAAT, iç mimarlık işleri başta olmak üzere, ofis, konut ve sanayi yapılarının tasarım ve inşaatları, keşif ve ihale dosyalarının hazırlanması ve proje yönetimi konularında tecrübeli kadrosuyla yol almakta, projeye özgün çözümler oluşturarak, Türkiye’nin her yerindeki ekipleriyle ekonomik ve tam zamanında teslim garantili işler ortaya çıkarmaktadır.
 
Her türlü inşaat projesini, tasarım aşamasından inşaatının yapılıp teslim edilmesine kadar kendi bünyesinde çözümleyebilmesi ERGİNLER İNŞAAT’ın eserlerini hızlı ve kaliteli olarak ortaya çıkarmasını sağlamaktadır.
 
Her projenin başlangıcında hazırlanan detaylı iş programları, müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışmaları, en son teknolojileri ve ürün takip etmesi ve mühendisliği tasarımla birleştirmesi yıllara meydan okuyacak yapılar meydana getirmelerini sağlamaktadır.
 
 
Misyonumuz:
Taahhüt sektöründe, şirketimizin hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda; çalışanlarımızın ve müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak, sürekli büyüme ve gelişme ile birlikte rekabet edebilir ürün ve hizmetleri sunmaktır.
 
Vizyonumuz:
Müşteri ve çalışanlarına değer katarak onların memnuniyetini sağlayan, topluma ve ülkesine faydalı, sektöründe lider ve aranan küresel bir firma haline gelmektir.
 
Kalite Politikamız:
Müşterilerin ilk ve süregelen ihtiyacı ve beklentilerini karşılayarak koşulsuz müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamak. Taahhütlerimizi zamanında, eksiksiz olarak teslim etmek Kaliteyi her zaman garanti altına almak ve her aşamada sürekliliğini sağlayarak rekabet gücü yüksek, aranılan ürünleri sunmak.
 
Faaliyet konularımız:


PROJE
Konsept tasarım yapılması
Yeni yapıların mimari, statik, elektrik ve mekanik tesisat projelerinin yürürlükteki yönetmeliklere uygun hazırlanması

Mevcut yapıların rölevelerinin çıkarılması, güçlendirme ve tadilat projelerinin hazırlanması
İç ve dış mekan tasarımlarının işverenin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanması
Keşiflerin oluşturularak maliyet analizinin yapılması, teknik şartnamelerin ve ihale dosyalarının hazırlanması

Uygulama projelerinin ve detaylarının çizilmesi
İş programının oluşturulması
UYGULAMA
Konut ve Ofis İnşaatları ve Dekorasyonu
Zincir Mağaza İnşaatları
Saha Beton Yapımı
Kilit Parke Taş ve Bordür Yapımı
Perde Beton İmalatı
Sanayi İnşaatları
Bina Yapı ve Tadilatı
İzolasyon ve Mantolama
Güçlendirme Uygulamaları
İnce Yapı Uygulamala


Ürün ve Hizmetler

Faaliyet konularımız:PROJEKonsept tasarım yapılmasıYeni yapıların mimari, statik, elektrik ve mekanik tesisat projelerinin yürürlükteki yönetmeliklere uygun hazırlanmasıMevcut yapıların rölevelerinin çıkarılması, güçlendirme ve tadilat projelerinin hazırlanmasıİç ve dış mekan tasarımlarının işverenin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmasıKeşiflerin oluşturularak maliyet analizinin yapılması, teknik şartnamelerin ve ihale dosyalarının hazırlanmasıUygulama projelerinin ve detaylarının çizilmesiİş programının oluşturulmasıUYGULAMAKonut ve Ofis İnşaatları ve DekorasyonuZincir Mağaza İnşaatlarıSaha Beton YapımıKilit Parke Taş ve Bordür YapımıPerde Beton İmalatıSanayi İnşaatlarıBina Yapı ve Tadilatıİzolasyon ve MantolamaGüçlendirme Uygulamalarıİnce Yapı UygulamalarıMutfak Dolabı imalatıBanyo TadilatıAsma Tavan, Kartonpiyer, Alçıpan, Duvar YapımıAlçı Sıva, Boya yapımıDuvar Kâğıdı UygulamalarıZemin UygulamalarıSıhhi Tesisat ve Elektrik Tesisat UygulamalarıDoğalgaz UygulamalarıGiydirme Cephe uygulamalarıPVC Doğrama Pencere Kapı uygulamalarıOtomatik Kapı ve Kepenk SistemleriAlüminyum Doğrama SistemleriAkrilik Mutfak Tezgahı ve WC Lavabosu

#inşaat #dekorasyon #akrilik #mutfak #banyo


Benzer Firmalar