NOGAY TUR


GMK BULVARI

Telefon1: 05448173748

Telefon2:

Fax: 053405525551

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

UÇAK BİLETLERİNİZ NOGAY TUR’DA
THY (Türk Hava Yolları), AtlasJet, Sunexpress, Anadolujet, Onur Air,Pegasus ve SkyAir gibi sektörün önde gelen firmaları da yer alıyor. Bu hava yollarını kullanırken isterseniz tek yön, isterseniz gidiş - dönüş bilet seçebilirsiniz. Havayolu şirketlerinin hizmet şekline göre; ekonomi, ekonomi plus, business sınıfı ve birinci sınıf gibi bilet türlerini bulabilirsiniz.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Samsun, İzmit, Bursa, Mersin (İçel), Trabzon gibi büyük şehirler başta olmak üzere Türkiye`nin tüm şehirlerine direk uçuşları NOGAY TUR da bulabilirsiniz. E-bilet hizmeti sunan sistemdeki havalimanı uçuşlarına Türkiye`nin her yerinden başvurmanız mümkün. Dünya çapında da New York, Paris, Roma, Atina ve Berlin gibi büyük şehirler başta olmak üzere tüm şehirlere ait sorgulamaları modül üzerinden yapabilirsiniz. Yurt dışına da direk uçuşlar bulabileceğiniz gibi, uçuşların bir kısmı aktarmalı uçuşlar olabilir.
BİLİGİ VE REZERVASYON İÇİN TELEFONLARIMIZ : 0.534 055 25 51 – 0.544 817 37 48


Ürün ve Hizmetler


NOGAY TUR
UÇAK BİLETLERİNİZ NOGAY TUR’DA THY (Türk Hava Yolları), AtlasJet, Sunexpress, Anadolujet, Onur Air,Pegasus ve SkyAir gibi sektörün önde gelen firmaları da yer alıyor. Bu hava yollarını kullanırken isterseniz tek yön, isterseniz gidiş - dönüş bilet seçebilirsiniz. Havayolu şirketlerinin hizmet şekline göre; ekonomi, ekonomi plus, business sınıfı ve birinci sınıf gibi bilet türlerini bulabilirsiniz. İstanbul,Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Samsun, İzmit, Bursa, Mersin (İçel), Trabzon gibi bü

# # # # #


Benzer Firmalar