NetInPractice


Lampaki 60 Atina

Telefon1: 00905360730843

Telefon2:

Fax:

Web: netinpractice.com/tr/index.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NetInPractice Yunanistan`da 2013 yılında kurulmuş olup, Yunanistan, Türkiye ve İngiltere de ilk olarak Sağlık sektörü ticaret danışmalığı, bu sektöre uygun web tasarımı ve geliştirmesi alanlarında hizmet vermektedir. Kor faliyet alanları Sağlık Turizmi danışmanlığı, Çağdaş web tasarımı ve geliştirmesi, ve reklam tasarımları olmaktadır. Ekibimiz İngiltere, Türkiye ve Yunanistan pazarlarında tecrübeli, sağlık turizmi konusunda doktora sahibi bir danışmandan, web tasarım ve geliştirmesi alanında uzman yüksek mühendisten ve uzun yıllar yazılı ve online medya`da çalışmış bir tasarımcıdan oluşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Web tasarım ve Geliştirmesi
Web sitesi tasarımı ve geliştirmesi: Hizmetin fiyatı sunulacak ya da taleb edilen hizmetlere göre farklılık göstermektedir. Genel olarak fiyatlarımız Türkiye içerisinde 1500 YTL`dan 5000 YTL arasında değişmektedir. Sunduğumuz hizmet fluid (responsive) tasarım ve geliştirme, statik ya da dinamik web sitesi şeçeneğini de içermektedir. Bunun yanında SEO danışmanlık hizmeti nide içermektedir.
Tıp Turizmi Danışmanlık hizmeti, çağdaş ve fluid (her ekran boyutuna uyumlu) web tasarımı ve geliştirmesi, basılı ve online reklam tasarımı, SEO, Sosyal Medya eğitimi başta olmak üzere sağlık ve internet sektöründe hizmet vermekteyiz.

#Fluid tasarım #Tıp Turizmi #Sağlık Turizmi #Web tasarım #Web geliştirme


Benzer Firmalar