ankastredepo


Yukarı Dudullu Mah. Nato Yolu Cad. No:184/1 ÜMRANİYE – İSTANBUL

Telefon1: 2164571060

Telefon2: 2163705200

Fax: 2164993331

Web: www.ankastredepo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bulunduğu pazarın ihtiyaç ve gelişimini yakından takip eden Ankastre Depo mutfak kullanıcılarına hareketlilik ve fonksiyonellik kazandıracak, işlerini kolaylaştıracak ürünlerle hizmet vererek ürün gamını büyütmüştür. Ankastre Depo deneyimli kadrosu ve tecrübesiyle, yaptığı teknolojik alt yapı yatırımlarıyla rekabetçi pazardaki pozisyonunu sağlamlaştırarak yenilikçi, dinamik, katılımcı ve en önemlisi kalitesiyle birlikte güvenli ve inanılır hale gelmiştir. Şirketimiz mevcut bölgesel satış ve pazarlama birimleri yanısıra, yurt çapında bayilik sistemi ile tüketiciye ürün ve satış sonrası hizmetini sunmaktadır.



Vizyonumuz: Estetik, fonksiyonellik ve çağdaşlığı simgeleyen ürünlerimizi öncelikli olarak bu ülkede yaşayan insanımızın mutfağında ihtiyaçlarını azami düzeyde karşılayabilecek bir performansla sunarak kendilerine huzur ve güven duydukları bir ürünü kullanma zevkini ve her an hizmete hazır olduğumuz hissini yaşatmaktır.

Misyonumuz: İnsan ilişkilerini daima ön planda tutan, ürün ve hizmeti zamanında ve en iyi şekilde yerine getirme prensibinden asla ödün vermeyen bir ekip anlayışıyla tüketici beklentilerine mükemmel bir şekilde uyum sağlayan çözümler üretmek, yenilik ve gelişmelerde öncülük yaparak varlığımızı hissettirmek ve sektörümüze katkı sağlamaktır.


Ürün ve Hizmetler

türkinin yenin ankastredeposu...ankastre, ankastre ürünler, ankastre set, ankastre setler, franke, hoover, electrotech, candy, dominox ankastre, franke ankastre ocak, candy ankastre ocak

#ankastre,ankastre kampanya #ranke ankastre, franke ankastre ocak #hooover ankastre ocak, hoover ankastre fırın #candy ankastre ocak, candy ankastre fırın #mekappa ankastre ocak,mekappa ankastre fırın


Benzer Firmalar