Dry Sound


Tuncay Artun cad. No:113/B Reşitpaşa Sarıyer / İST.

Telefon1: 02123236001

Telefon2: 05315523891

Fax: 02123236001

Web: www.drysound.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dry Sound Kuru Temizleme, olarak 25 yıllık tecrübemizle İstanbul` da hizmet vermekteyiz. Hizmette güleryüz ve kalite anlayışının yanında uzun yılların getirdiği tecrübelerimiz ile yenilikçiliği bir araya getirerek Dry Sound Kuru Temizleme` yi saygın bir marka haline getirdik. Hızla değişen ve yenilenen çağımıza ayak uydurmak ve firmamıza kurumsal bir kimlik kazandırmak için bilgi teknolojileri ile entegrasyon sağladık. Tüm bunların yanı sıra müşterilerimizin sağlığı ve hızla kirlenen doğamızı korumak adına çevre dostu bir politika benimsedik. Dry Sound Kuru Temizleme olarak tamamen sağlıklı ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanmaktayız.

Vizyonumuz müşteri ve personel memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, kuru temizleme sektörünün değişimlerini uygulayan, yenilikçi, fark yaratan ve bilinen bir marka olmaktır.

Misyonumuz müşterilerimizin ihtiyaçlarını, onların istekleri doğrultusunda, sağlıklı kuru temizleme anlayışıyla, kaliteden ödün vermeden, zamanında ve eksiksiz bir şekilde sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

kuru temizleme, temizleme, istanbul kuru temizleme, leke çıkarma, dry sound, ütüleme, dry

#kuru temizleme #temizleme #dry #leke çıkarma #istanbul kuru temizleme


Benzer Firmalar