Teknopoli Teknik Ürünler


2.Cad. No:11/50

Telefon1: 3122794451

Telefon2:

Fax: 3122794458

Web: www.teknopoli.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

teknopoli Teknik Ürünler; Endüstrinin teknik sorunlarının bilincinde olan firmamız,
kurucusu ve elemanlarının deneyimi ile
Proses Ölçüm ve Kontrol alanında, projelendirme ve malzeme seçimi, temini,
montaj ve devreye alma işlemleri yapmakta mümessili bulunduğu firmaların ürünlerini
siz değerli müşterilerimize servis, bakım ve garanti güvencesiyle sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız Petrokimya, Kimya, İlaç, Gıda ve İçecek endüstrilerine için PED, ATEX, 3A, FDA, sertifikalarına haiz Lokal ve Remote Gösterge, Transmitterler, Kontrol Cihazları, Kontrol Vanaları, Türbinmetre, Elektromanyetik ve Ultrasonik Akışmetre, Akış Bilgisayarları, Blanketing (İnertizasyon) amaçlı Regülating ve Back Pressure valfleri temin ve satışını gerçekleştirmekte, mühendislik ve projelendirme hizmetlerini yapmakta, süpervizörlük ve devreye alma işlemlerini gerçekleştirmektedir.
Firmamız Akışmetreler konusunda değişik ve zorlu uygulamalar için kaliteli çözümler üreten bu alanda Dünyanın en iyi firmaları arasında yeralan Hoffer-ABD firmasının Türkiye tek yetkili temsilcisidir. Hoffer firması Türbinmetreler, Akış Bilgisayarları, Elektromanyetik ve Ultrasonik Debimetreler üretmektedir. Cryogenic Tankerler dolum sistemleri için özel akış ölçüm çözümleri vardır. .
Kimya ve İlaç endüstrileri için Tank güvenlik ölçü ve kontrol cihazları üreten Zurcher Technic-İsviçre firmasının Türkiye resmi tek yetkili mümessilliğini yapmaktayız. Zürcher Technik firması Tank Blanketing sistemleri için Alçak ve Orta Basınç Regülatörleri ve Relief Vanalar imal etmektedir. Ayrıca Küresel Vanalarda imal etmektedir.
Firmamız Petrol ve Gaz üretimi, Rafineri, Enerji Santralleri, Kimya ve Petrokimya, Kağıt ve Selüloz, Gıda ve İçecek endüstrileri için Globe, V-kesitli Küre Vana, Eksentrik Plug Vana, Kelebek Vana, HART-Smart Pozisyoner üreticisi Trimteck-ABD firmasınında mümessilidir. Trimteck firmasının referansları arasında Chevron, Exxon Mobil, Shell Oil, DuPont, Dow Chemicals, Proctle&Gamble, GE, Bechtel, Siemens, Foxboro, Honeywell, ABB, Bayer, ..gibi önde gelen sınai kuruluşlar yeralmaktadır.
Equflow-Hollanda firması Kimya, İlaç, Bioteknoloji, Yakıt ölçümü, Yarı İletken Teknolojisi, Su Arıtma, Dezenfeksiyon, Peristaltik Pompa Kontrol uygulamaları için

#hoffer, blagdon #additel, zürcher #Debimetre, vana #Test, kalibrasyon #Basınç, Sıcaklık


Benzer Firmalar