Anasayfa » Genel » İnşaat sanayi » ANTALYA Genel » 2HP inşaat emlak manavgat

2HP inşaat emlak manavgat


3006 sok

Telefon1: 5326845369

Telefon2:

Fax: 5326845369

Web: www.2hpinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Manavgat 2HP İnşaat
2012 yılında tamamladığımız ilk projenin ardından yeni projelerimiz devam ediyor. Manavgat'a farklı bir yaşam sunabilmek için yola çıktık. Yaşadığımız şehre katkı sağlamak amacıyla farklı sektörlerde edindiğimiz tecrübemizle inşaat projelerimizi oluşturduk. Daha fazla konut yapmak değil, daha iyi konut yapmak hedefindeyiz.

Kendimiz yaşayacakmışız gibi konutlar ürettik. Devam eden projelerimizde verdiğimiz taahhütleri fazlasıyla yerine getirdik.

Sarılar Çamlık Mah.'de başlayan yolculuğumuz Manavgat'ın farklı bölgelerinde devam ediyor. Hem kendi konutlarımızı inşa ediyoruz. Hem de sizin arsalarınızı kat karşılığı değerlendiriyoruz.


Manavgat Dekoratif Mantolama ve Söve

2013 yılında başladığımız Ar-Ge çalışmaları sonucu Manavgat söve imalatı işletmemizi açtık. Dekoratif bina dış cephe kaplamaları ve bina yalıtımı alanında uzmanlaşmış ekibimizle izolasyon amaçlı dış kaplama ürünleri üretiyoruz ve uyguluyoruz.



Biyo Etanol Yakıtlı Şömine İmalatı
İzmir'de başladığımız bio etanol yakıtlı bacasız şömine sistemleri imalatı ile ihracata başlayan firmamız, aynı zamanda otel, restaurant, kafe, ofis ve evlerde kullanılabilecek modelleri ile iç piyasaya da hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Manavgat inşaat yapım satımManavgat emlak alım satımkat karşılığı arsa değerlendirmeAntalya emlak

#Manavgat inşaat #Manavgat söve #antalya inşaat #antalya şömine #mantolama


Benzer Firmalar