SRC Makine


Büsan Özel Org. San. Böl. Fevzi Çakmak Mh. 10645 Sk. No:24 Karatay / KONYA / TÜRKİYE

Telefon1: +90(332)3421830

Telefon2: +90 332 345 05 80

Fax: +90(332)3421830

Web: srcmakine.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:19 (Yönetici:6 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SRC Makine 2006 yılında geçmiş yıllardan gelen tecrübesiyle, barındırdığı profesyonel ekibi ve geliştirdiği kalite anlayışıyla hizmete başlamıştır.
Kurulduğu günden itibaren sahip olduğu değerlerle profesyonel olarak çalışan SRC Makine her alanda kaliteyi ön planda tutmuş, satış sonrasında da müşterilerinin yanında olarak yenilikçi çözümler üretmeyi ilke edinmiştir. Daima müşteri odaklı çalışan kurumumuz üretimin her aşamasında titizlikle çalışmalarına devam etmiş ve lider bir firma olmayı hedeflemiştir.
Firmamız her zaman kaliteyi, üretmeyi, müşteri beklentilerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda ürün çeşitliliğini artırarak ulusal ve uluslararası firma kimliği oluşturmayı prensip edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Döner Arabalı Ekmek Fırını
Yeni geliştirilen yanma odası sayesinde ısı, klasik odalara göre daha fazla emilerek pişirme kabinine gönderilmektedir. Bu özellik sayesinde makinenin enerji kullanımı en aza indirilerek,kalitelisi ve homojen pişirme özelliği maksimum düzeye çıkarılmıştır. Her tava için gerekli nemin daha fazla sağlanabilmesi için buhar üretme sisteminde yaptığımız yenilikler ile bol miktarda buhar elde edilmektedir. İsteğinize göre dokunmatik, bilgisayar kontrollü ya da el ile kumanda edilen panel üretilebilmek
Elektrikli Döner Arabalı Ekmek Fırını
SRC`nin geliştirilmiş ısı değiştiricileri sayesinde yüksek verim elde edilmektedir. Enerji kullanımını en aza indirerek ve bunu yaparken de ürün kalitesinden ödün vermeden makinenin üretimi yapılmıştır. Yüksek seviyede buhar üretimi çift yönlü buhar sistemi sayesinde fazlaca sağlanmış bu sayede de her tavanın yeterince beslenmesi sağlanmıştır. İstenilen düzeyde doymuş buhar sağlamak için buhar üreteçleri pişirme kabininin yanına yerleştirilmiştir. Kullanımı ve bakımı kolaydır..
Otomatik Spiral Mikser
Bu makine genellikle fırın ve pastanelerde tercih edilmektedir, bunu sebebi ise hamurun yoğurma zamanını kısaltmasıdır. Daha homojen bir hamur karışımı elde edildiğinden ekmeğin hacmi de daha büyük olur. Makinenin el ile ve otomatik olarak çalışma özellikleri mevcuttur aynı zamanda da iki adet zaman ayarı bulunmaktadır. Kazan, spiral kol ve kesme bıçağı paslanmaya karşı dayanıklı çelikten üretilmiştir. Kazanın ters yöne dönebilme özelliği de vardır. Kayış ile çalıştığından gürültü seviyesi minim
Elektrikli Taş Tabanlı Katlı Fırın
Elektrikli katlı fırında her bir kat birbirinden bağımsız çalışabilir.Katların tabanı taş olduğundan ısıyı her bir kata eşit olarak dağıtır. Sıcaklık (kat içi alt ve üst sıcaklığı) ve buhar zamanlaması isteğe bağlı olarak farklı değerlerde ayarlanabilir. Bu sayede her katta farklı ürünün pişmesi sağlanır. Pişirme öncesi mayalanma için fırının altında yer alan sıcaklık ve nem değerleri ayarlanabilen mayalanma kabini vardır. Tek katlı olarak kullanılabilir isteğe ve gereksinime göre kat,davlumbaz
Mini Konveksiyonlu Fırın
Mini konveksiyonlu fırın genellikle pastanelerde, restoranlarda, otellerde ve fırınlarda küçük ölçekli pasta, börek, sandviç, ekmek üretiminde kullanılmak için üretilmiştir. Fırının içerisinde yer alan fanlar sayesinde sıcak hava dolaşımı sağlanır ve bölmenin tamamına homojen olarak yayılır. Alt kısımda mayalı ürünler için uygun nemli ortamı sağlayan bölmede gerekli donanımlar mevcuttur. Fırının tamamı paslanmaz çeliktir. Kaliteli ısı yalıtımı ile enerji kullanımı minimum düzeye indirilmiştir..
Hamur Kesme Tartma Makinası
Bu makinede yer alan yeni tasarlanmış kesme tamburu ve emiş pistonu, hamuru örselemeden ve sıkıştırmadan keser. En hassas hamuru bile el ile kesilmiş gibi bozmadan işler. Makinenin hamur ile bağlantısı olan kısımları paslanmaz çelikten üretilmiştir. Hamur hunisi 60 kg hamur alabilir. Bu makinedeki kesme sistemi temizlenme ihtiyacı duymaz. Gramaj ayarı el ile veya elektronik olarak otomatik yapılabilir. Not: İstenilen hız,gramaj gibi özelliklere göre üretilebilmektedir..
Ara Dinlendirme Makinası
Yeni tasarlanan bu makinede elde edilen en iyi zamanlama sayesinde her hamur en doğru zamanlama ile dinlendiricide yer alan uygun bölüme düşer. Bir turdan sonra hamurlar pozitif transfer tekniğiyle yandaki sıralara aktarılır. Transfer mekanizmasının ayarlanabilir özelliğinin olması kullanan kişiye sağ ve sol çıkış almasını sağlar, bu nedenle kullanımda kolaylık sağlar.Dinlendirme makinesinde naylon taslar kullanılmıştır bu nedenle makinenin kolay temizlenmesi sağlanır.Makinenin bazı bölümlerinin
Planet Mikser
SRC planet mikser, karıştırma,çırpma ve yoğurma işlerinin tamamını yapabilir. Fırınlar, pastaneler,oteller ve büyük mutfaklar için özel tasarlanmış ideal bir makinedir. Makinenin kullanımı oldukça basit ve emniyetlidir. Karıştırma ve çırpma makineleri muhtelif kütlelerin imalatında olağanüstü kalite bekleyen ve ekonomik çalışma sağlamak isteyen kullanıcılar için geliştirilip üretilmiştir. Bu makinelerin isimleri uluslar arası düzeyde yayılmıştır..
Hamur Yoğurma Makinesi
Karıştırma çatalı her türden hamuru yoğurabilir ve paslanmaz özellikte malzemelerden üretilmiştir. Makinenin kazanı paslanmaz çelikten üretilmiştir ve kapasiteleri muhteliftir. Kullanımı ve bakımı rahatça yapılabilir. Güvenlik ızgarası(isteğe bağlı olarak). Çatallı yoğurucularda devir 45d/d..
Konik Yuvarlama Makinaları
Yeni tasarlanan bu makine, kendi ekseni etrafında dönen bir koni ile aşınmalara karşı dayanıklı spiral şeklindeki, hareketleri ayarlanabilir kanallardan oluşur.Kesilen hamurlar spiral şeklindeki bu kanallardan dönerek çıkarken en iyi şekilde yuvarlanmaktadır.Hamur kanalları basitçe ayarlanabilir.Bu makinedeki unlama sistemini daha sessiz çalıştırmak için yeniden dizayn edilmiştir.Spiral kanal boyu 3 ile 5.5 metredir.(Un-su karışım oranı %50`yi geçmemelidir.).
Uzun Şekil verme Makinesi
Yeni tasarlanan bu makine tava ekmeği, baget dahil her çeşit ekmek hamurunu işleyebilir. Makinede mevcut iki adet teon merdane vardır,bunların aralıkları 0-25mm mesafede kademesiz olarak ayarlanabilir. Merdanelerin her ikisinde plastik sıyırma üniteleri eklenmiştir. Hamur katlama sıralı zincirdendir ve tablası ayarlanabilmektedir. Şekil verme uzunluğu maksimum 420 mm`dir. Kara fırın, borulu, matador ve döner fırınlarında zorlanmadan kullanılabilir..
Ekmek Dilimleme Makinası
Her boyutta ekmeği eşit kalınlıkta dilimleme özelliğine sahiptir(13-16-20 mm) Bu üç boyutta olmak üzere istenilen boyutta imal edilir. Ekmeklerin tür ve boyutlarına göre hassas ve kolay ayarlanabilir. Kesme işlemi bittikten sonra makine otomatik olarak durur.Makinede bulunan tekerlekler sayesinde kolay taşınabilir.Bıçakları paslanmayı önleyici ve daha uzun kullanım sağlayan çelik malzemeden üretilmiştir.Makinenin gövdesi, elektrostatik boya ile boyanmıştır. Makine az yer kaplar bu yüzden kullanı
Un Eleme Makineleri
Kompakt olarak üretilen bu makine unu havalandırarak elenmesini sağlar. Elenecek olan un hazneye boşaltıldıktan sonra dikey yönde çalışan helezon yardımıyla eleme odasına taşınır. Un elekten dönen iki adet fırça sayesinde geçirilir ve çıkış ağzından kazana nakledilir. Makinenin gövdesindeki tekerlekler sayesinde kolay bir şekilde hareket ettirilir..
Klima Cihazı
Kaliteli bir ekmek üretmek için ekmeğin mayalanma süresi çok önemlidir. Bu yüzden klima cihazı mayalanma odaları için çok önemlidir. Klima oda içinde homojen buhar ve ısı üretimi meydana getirir. Odanın sıcaklığı ve nemi klimada bulunan termostat ve higrostat (nem ölçer) sayesinde istenilen derecede kontrol edilir. Cihazın tüm parçaları paslanmaz sacdan üretilmiştir. Buharı ve ısıyı kendi içerisinde üretir ve fanı sayesinde odaya yayar..
Tava Arabası
SRC tava arabaları; fırınların modellerine uygun tava veya palet ölçülerinde üretilir. Kapasite ve uygulama yapılacak ürünlere bağlı olarak teknik ölçülerde değişiklik yapılabilir. Tava arabaları krom,- nikel (CRNI) veya ST37 malzemeden yapılmakta olup tercih kullanıcınındır. Sektördeki tüm tava arabaları seçeneklerimiz mevcut olup ölçü ve özellikleri kullanıcı belirler.
Palet Arabası
SRC Palet arabaları; fırınların modellerine uygun palet ölçülerinde üretilir. Kapasite ve uygulama yapılacak ürünlere bağlı olarak teknik ölçülerde değişiklik yapılabilir. Palet arabaları krom,- nikel (CRNI) veya ST37 malzemeden yapılmakta olup tercih kullanıcınındır. Sektördeki tüm palet arabaları seçeneklerimiz mevcut olup ölçü ve özellikleri kullanıcı belirler.
ÇİKOLATA DOLUM HATTI
SRC-FCL75 SRC Tam Otomatik Çikolata Dolum Üretim Hatları, talebe göre farklı depozitör çeşitleri ve sayıları ile üretilmektedir. Standart hattımızda; - Kalıp Isıtma Tüneli, - Çikolata Depozitörü, - Fındık Aparatı, - One Shot Depozitörü, - Depozitör karştırıcı - Katlı Soğutma Tüneli bulunmaktadır. Pistonlar tahriğini servo motordan krameyer dişli grubu sayesinde almaktadır. Kramayer dişli grubu, servo motorun gücünü kaybetmeden direkt olarak pistonlara iletmesini sağlamaktadır. De
ÇİKOLATA KABUK HATTI
SRC-CSL08 SRC Makine patenti altında bulunan Yeni Sistem Kabuk Hattında, mekanik emme işlemi ile çikolata kabuğu oluşturulur. Istenilen şekilde çikolata kabuğunu yaparak, içini istenilen ürünler ile doldurmak üzere geliştirilmiştir.Cikolata depositörü ve kabuk oluşturma ünitesi yanında farklı aşamalarda 3 adet soğutma tüneli mevcuttur. Çikolata kabuk ve dolgu oranı, ürün şekline göre %15 - %75 arasında gerçekleştirilebilir. Üretilecek ürünler; içi dolgulu çikolatalar, krem, jöle, karame
JELLY ÜRETİM HATTI
Jelly (Jöle) Sekerleme Üretim Hattı Meyveli Jöle üretimine uygun makine ve ekipmanlar Satte 100 ile 350 kg arasi uretim kapasitesi vardir IP 65 koruma sınıfına sahip elektrik sistemleri Tüm ürünler AISI 304 ve AISI 316 Paslanmaz Çelik ve gıdaya uygun özel aksesuarlardan oluşmaktadır. Avrupa CE Normlarına göre imal edilmektedir. Elektrik Tüketimi 6 kw Buhar Tüketimi 4 bar-300 kg/h Meyveli Jöle Hacimsel Dolum Sistemi Pistona bağlı olarak hacimsel dolum yapılmasını sağlar Hazırlanan mam
YUMUŞAK ŞEKER ÜRETİM HATTI
YUMUŞAK ŞEKER ÜRETİM HATTI SCPL-2712 Kapasite 200kg/s - 600kg/s Toplam Motor Gücü 28 kw Toplam Soğutucu Gücü 11 kw Toplam Isıtıcı Gücü 9K w Bant Tipi Polurethane Belt Popma 2.2 kw CrNi Paslanmaz Pompa Hat Boyutları 1200mm x 1700mm x 22000mm
SERT ŞEKER ÜRETİM HATTI
İki ana gruba ayrılır. -Depositor Sistem - Injection Hard Candy Depositing System. -Vakum pişirici kalıplama sistemi Depositor sistemde ürünler hazırlama kazanlarından sonra ön pişirme kısmına gider . Depositörlerde kalıplara enjekte edilen ürün otomatik olarak soğutma tünelinden çıkar ve ambalaj makinasine aktarılır. Üretim kapasitesi 100kg ile 450kg arasındadır. Vakum pişirici kalıplama sistemi Vakumlu pişiricilerde işlemden geçen ürünler pişirme bölümünden sonra soğutma işlemi
BALONLU SAKIZ HATLARI
CGL-31 Karıştırıcı Ürünle temas halinde olan yerler paslanmaz çeliktir. (AISI 304) Çift kollu mikserler, sakız mayası, glukoz, renklendrici, tatlandırıcı ve eklenen diğer malzemeleri iyice karıştırır. Yatık karıştırma kazanı karıştırma tankının sıcaklığını kontrol edecek ceketle kaplanmıştır. Ön Ekstrüder ve Ekstrüderler SRC gıda extrüderleri, birden çok şekerleme ürünleri için tasarlanmıştır: Sakız, balonlu sakız, sıvı dolgulu sakız, bonbon şekerleme, meyan şekeri, dolgulu meyan ve şek
ŞEKER AĞARTMA MAKİNESİ
SEBM-1490 -Şeker temas eden kısımları paslanmaz celikten imal edilmiştir. -10 HP 900 devir/dk motorla güçlendirilmiştir. -Hız kontrol mevcuttur. -Şeker hamurunun temas ettigi yüzey su soğutmalıdır. -300 Kg/Saat Makine taban yüzeyinde soğuk su sirkülasyonu olup ürün yapışmasını engellemek için teflon malzeme kullanılmıştır. Taban yüzeyi rahat ürün yükleme ve boşaltma amaçlı mekanik olarak yukarı aşağı hareketlidir. Güvenlik kabini açılması durumunda ağartıcı kollar güvenlik amaçlı otom
DRAJE KAPLAMA KAZANI
DCP-340 Paslanmaz olarak imal edilmektedir. Kimya , Gıda ve İlaç sanayinde tercih edilmektedir. Üretim yada karışım yapılacak hammaddeye göre 304 ya da 316 kalite paslanmaz kullanılmaktadır. Serpantinli ya da ceketli ısıtma ve / veya soğutma sistemli olarak imal edilebilmektedir. İstenilen kapasiteye , kullanılacak kimyasallara, yerleştirileceği alana göre reaktör imalatımız mevcuttur. Müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda ekonomik reaktör imalatı yapmaktayız. Ayrıca reaktör,draje k
Sekerleme MakinelariGida MakineleriCikolata HattiJole HattiDöner Arabalı Ekmek FırınıElektrikli Döner Arabalı Ekmek FırınıOtomatik Spiral MikserElektrikli Taş Tabanlı Katlı FırınMini Konveksiyonlu FırınHamur Kesme Tartma MakinasıAra Dinlendirme MakinasıPlanet MikserHamur Yoğurma MakinesiKonik Yuvarlama MakinalarıUzun Şekil verme MakinesiEkmek Dilimleme MakinasıUn Eleme MakineleriKlima CihazıKlima CihazıPalet Arabası

#doner firin;ekmek firini,Hamur Kesme Tartma,kestar #mikser;hamur yogurma,Arabası,Tava araba, src maki #sekerleme;cikolata,Elektrikli Taş Tabanlı,Mini Kon #ÇiKOLATA KABUK HATTI,DOLUM, ŞEKER ÇEKME – AĞARTMA, #endustriyel makine,ÜRETİM HATTI, DRAJE KAPLAMA KAZ


Benzer Firmalar