Protein Studyo Gıda Sanayi


Bağdat cad. Demirkan İş Merkezi B Blok No:36

Telefon1: +90 216 388 88 89

Telefon2:

Fax: +90 216 388 17 78

Web: www.unique.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz bir grup girişimciyiz. Hepimizin farklı uzmanlıkları ve ilgi alanları var, mühendisi, eczacısı, işletmecisi derken geniş bir karma. Bazılarmız Unique’in tam kalbinde tam zamanlı çalışırken, bir kısmımız da dışarıdan verdiği katkılarla ve duydukları heyecanla bunun bir parçası oldular. Aslında birçoğumuz orta yaşı bir miktar geçmiş olduğundan dolayı, sağlık hem bizler hem de daha geniş aile üyelerimiz için dikkat ettiğimiz konulardan biri haline geldi. Hepimiz tatlı şeyleri seviyoruz. Çok sağlıklı olmadığını bilsek de çoğu kere yokluktan, bazen market rafından, bazen benzin istasyonunda alışveriş yaparken, ya da çayımızın, kahvemizin yanı boş kalmasın diye, bunlardan alıyoruz.

Ne yalan söyleyelim? Yaşadığımız haz, gelişen bilincimiz nedeniyle bir süre sonra yerini suçluluğa ve kendine kızmaya bırakıyor ya da bırakıyordu. Herkes gibi biz de bundan şikayet ediyorduk, ama değiştirmek için çok da fazla bir şey yaptığımızı söyleyemeyiz. Ama aramızdan bir arkadaşımız bir gün çıkıp bir fikri olduğunu söyledi (aynı zamanda mucidimiz) ve bizleri de kolaylıkla ikna etti. Amacımız çocuklarımıza bile güvenle yedireceğimiz, sadece haz vermeyecek, aynı zamanda faydalı da olacak bir şeyler üretmekti. İşte serüven böyle başladı....

Bir yıl süren yoğun araştırma, bolca geliştirme, tadım, tartışma, yok olmadı bir de böyle bakalım çalışmaları sonucunda içeriği %100 doğal olan, hiçbir katkı maddesi, koruyucu madde, yapay tatlandırıcı, GDO, gluten vs içermeyen, bolca protein ve lif barındıran Unique protein barı sizlerle de paylaşmaya hazırız. Biz, kendi araştırmalarımızda benzer temizlikte ve doğallıkta bir ürünü ne Türkiye’de ne de dünyanın başka yerlerinde bulamadığımız için adını ‘Unique’ koyduk. Belki bazılarınız ilk defa protein bar ile tanışacaksınız, belki de spor yapan bazılarınız çoktan bu kavrama aşina olabilir. Ancak şimdi amacımız bu güzel içeriği daha geniş kitlelere ulaştırabilmek. Heyecanla sizlerin de fikirlerini duymayı bekliyoruz.

Daha sonra ne mi yapacağız ?

Şimdiden haberini vermekte sakınca yok, bu aile çok büyüyecek ve sizleri daha başka lezzetlerle şaşırtmaya devam edecek.

Bu nedenle çokça dendiği gibi bizi izlemeye devam edin...


Ürün ve Hizmetler


Unique Power
Unique Power Ürün Kodu : PBP2 45 gr.lık paketlerde; * Maksimum performans için %30 protein (whey ve kazein) * Düşük kalorili * Düşük karbonhidrat * Şeker ilavesiz, tatlandırıcısız, yağ ilavesiz (yağ= 1 pakette 2.7 gram) * Katkı maddesiz, koruyucusuz Bademli ve çikolatalı % 100 doğal protein bar İçindekiler : Tümü %100 doğal olan; hurma, hurma özü, Süt proteini konsantresi, peyniraltı suyu proteini konsantresi, kakao kitlesi, yağsız süt tozu, kakao tozu, badem, badem
Unique Protein bar, Unique Choco Light, Unique Power, İçinde bol miktarda lif ve protein olduğu için tok tutar.

Diyet yaparken rahatlıkla yiyebilirsiniz hem tatlı yeme isteğinizi giderir hem de içinde doğal şeker yani meyve şekeri olduğu için kan şekerinizi yükseltmez, tok tuttuğu için, ana öğünlerde tüketeceğiniz porsiyon miktarınızı bu sayede azaltabilirsiniz.

İçinde hiç bir katkı maddesi ve koruyucu olmadığı için çok sağlıklıdır.

#protein bar #çikolata #protein #rejim #besleyici gıda


Benzer Firmalar