Erem ilaçlama


M.Ai paşa mh. özsipahi sk. no:16

Telefon1: 0262 3324757

Telefon2: 0533 7270249

Fax: 0262 3324757

Web: www.eremilaclama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Erem ilaçlama, çevre sağlığı konusunda


Ürün ve Hizmetler


haşere ilaçlama
Erem ilaçlama olarak Kocaeli ve Adapazarı bölgesine tüm zararlı haşerelere karşı ilaçlama hizmeti vermekteyiz.Kısa bir süre için ev ilaçlama fiyatını 50 tl olarak sunmaktayız.Sorununuzdan kurtulmak için doğru adrestesiniz.
Jel ilaçlama; yönteminde ev ve iş yerlerinizden ayrılmanız gerekmez. Jel ilaçlar altı ay boyunca etkilidir. Ön hazırlık ve ilaçlama sonrası temizlik gerektirmez.Hamamböceği ve türleri için kullanılır. İlacı yiyen böcek yuvasına bu ilacı götürdüğü için diğer böceklerinde ilacı yiyip ölmesini sağlar. Hamam böcekleri birbirlerinin dışkılarını yedikleri için bir böcek ölüsü ile yüzlerce böcek öldürülmüş olur. Jel böcek ilaçları nokta nokta uygulanır.

Kokusuz ilaçlama; uygulaması sırasında ilaçlanan mekanı terk etmeden, herhangi bir koku ve rahatsızlık hissetmeden haşerelerden kurtulabilirsiniz. Özellikle hastane, yuva, hasta bulunan evler, 24 saat çalışılan iş yerleri gibi mekanlarda kokusuz böcek ilaçlama yöntemi güvenle kullanılmaktadır. İlaçlama sonrası herhangi temizliğe gerek yoktur. Günlük hayatınıza hüç bir olumsuz etkisi olmaz. Kokusuz ilaçlar üç dört ay boyunca kalıcıdır. Bu sayede tek ilaçlama ile üç dört ay boyunca böcekler ölmeye devam eder.

Kokulu ilaçlama; haşere problemi olan mekanlarda kokulu ilaçlar ile ilaçlama yaptığımızda bulunduğunuz ortamı maksimum iki saat terk etmeniz yeterlidir. Kullandığımız ilaçlar insan sağlığına zarar vermeyen Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylı preparatlardır. Ortamda leke yapmaz, temizlik isteğe bağlıdır. Uçucu ilaçlar olup haşeratı yuvalarından çıkarır. Tüm uçan(sivrisinek, karasinek), yürüyen(hamamböceği v.b.) , sürüngen haşereleri ve pire, bit, kene için etkillidir. Kemirgen haşereleri (fare) ise bulunduğu ortamdan uzaklaştırır. Kokulu ilaçlamada firmamız hem mekanik pompalar hemde elektronik ULV buharlama makineleri kullanarak tüm haşerelere karşı garantili kontrol sağlar. Kullandığımız kokulu böcek ilaçları Sağlık Bakanlığı onaylı ve ithal ürünlerdir.


#kocaeli ilaçlama #izmit ilaçlama #böcek ilaçlama #pire ilaçlama #Adapazarı ilaçlama


Benzer Firmalar