Icmart Akıllı Ev Sistemleri


Bağlıca mah. Bağlıca Bulvarı. Melikşah Cad. No:2

Telefon1: 08505320426

Telefon2:

Fax: 03122343060

Web: www.icmart.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ankara akıllı ev sistemleri, Ankara akıllı ev, akıllı ev sistemleri, ev sistemleri, kablosuz akıllı ev sistemleri, ıcmart akıllı ev sistemleri, icmart.com.tr, fibaro


Ürün ve Hizmetler


akıllı ev sistemleri
Ev otomasyon dünyasının heyecan verici dünyasına hoş geldiniz! Günlük hayatınızı güvenli, daha kolay ve daha eğlenceli hale getirecek kullanımı kolay akıllı ev sistenlerini sizde keşfedin. Akıllı ev sistemleri ile evinizin güvenliğini sağlayan, aydınlatmayı, diğer cihazlarınızı ve ev sinemasını kontrol etme olanağı bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi sayesinde kullanıcılar herhangi bir yerden bilgisayar veya cep telefonu üzerinden evlerinde bulunan herhangi bir cihazı kontrol edebilir veya
Ev otomasyon dünyasının heyecan verici dünyasına hoş geldiniz!

Günlük hayatınızı güvenli, daha kolay ve daha eğlenceli hale getirecek kullanımı kolay akıllı ev sistenlerini sizde keşfedin.

Akıllı ev sistemleri ile evinizin güvenliğini sağlayan, aydınlatmayı, diğer cihazlarınızı ve ev sinemasını kontrol etme olanağı bulunmaktadır.

Akıllı ev sistemi sayesinde kullanıcılar herhangi bir yerden bilgisayar veya cep telefonu üzerinden evlerinde bulunan herhangi bir cihazı kontrol edebilir veya ev çevresinde olup biteni izleyebilir.

Evinizi, ofisinizi, işyerinizi 7/24 yönetin!

iPhone, android ve diğer cep telefonlarınızla akıllı ev sisteminiz ve kontrol cihazınızla uyumlu uygulamalar ile herhangi bir yerden evinizi veya ofisinizi kontrol edebilirsiniz.

Web üzerinden ve mobil telefonlarla sisteminize güvenli bağlantı ücretsizdir.

#akıllı ev sistemleri ankara #ankara akıllı ev sistemleri #fibaro #akıllı ev #


Benzer Firmalar