Anasayfa » Gübre ve Toprak » Bahçe ve Çiçek » İZMİR Gübre ve Toprak » ORGANİKSA TARIM MADENCİLİK NAKLİYAT SAN. TİC. A.Ş

ORGANİKSA TARIM MADENCİLİK NAKLİYAT SAN. TİC. A.Ş


Kültür Mah. Hükümet Caddesi No:20/4 Aliağa - İZMİR

Telefon1: 232 617 06 45

Telefon2:

Fax: 616 06 85

Web: www.organiksa.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ORGANIKSA A.Ş Jeoloji, Madencilik, Organik Tarım, Gübre Üretimi Leonardit Toprak Düzenleyici ve Bitki Besleme konularında faaliyet göstermektedir. Firmamız 1991 yılında kurulan DUMAN Grup (Duman Kömür-Duman Yapı…) bünyesinde olan tecrübeli bir firma olup, girişimci ruhu ve sahip olduğu dinamik kadrosuyla kısa zamanda müşterilerinin güvenini kazanıp ürün yelpazesini genişletmiştir. Çanakkale Yenice İlçesinde 7.000 m2 kapalı, 50.000 m2 açık alanda yer alan Bitki Besleme ve Gübre üretim tesisleri, teknolojik makine parkuruyla, uzman ARGE kadrosunun titiz işçilik ve kalitesiyle en iyi ve sürdürebilinir hizmeti kendine ilke edinmiş olan firmamız dünyaca tanınan bir firma olabilme yolunda ihracatlarıyla, yurtdışında ve yurtiçinde kalitesi ve güveniyle çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

Konusunda uzman Ziraat Mühendislerinden oluşan kadrosu düzenli çiftçi ziyaretleri yaparak sorunları yerinde ve zamanında tespit etmekte, uygun çözüm yolları sunarak kaliteli ve verimli bir üretime yardımcı olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Leonardit
Leonardite,toprağın fiziksel ve kimyasal özelliklerini iyileştiren,biyolojik aktivitiseni artıran,yüksek oranda hümik asitler içeren,torağa karıştırılarak uygulandığında humus oluşturan katı granül ve toz formdaki organik bir materyaldir.
Magic Leon, Black Diamond, Ormin K Plus, Brown Power

# # # # #


Benzer Firmalar