MORA TERAPİ İZMİT


Yenişehir Mh. Demokrasi Bulvarı No:44 İzmit/KOCAELİ

Telefon1: 0 262 318 70 70

Telefon2: 0 545 440 53 54

Fax:

Web: www.moraterapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MORA TERAPİ NEDİR?
Mora Terapi, sağlık sektöründe Almanya’da 35 yıl önce başlayan Avrupa ve ABD dahil tüm dünyada uygulanan Türkiye’de ise 5 yıldır 55 Merkezde kullanılan bir tedavi yöntemidir.
Mora Terapi, Sağlık Bakanlığı onaylı Mora Superplus Biorezonans tıbbi tedavi cihazıyla yapılır ve yaklaşık bir saat tedavi süresince bağımlılığa neden olan maddelerin (nikotin, alkol, madde) elektromanyetik frekanslarını (maddelerin foton yayılımları) silerek vücudu toksik maddelerden arındırır.
Bu tedavi fiziksel bağımlılık üzerinde etkili olmakta ve bağımlılık yapan maddeye ihtiyacı belirgin olarak azaltmaktadır. Psiko-terapilerle de desteklenerek kişinin sigaraya karşı koyma direnci arttırılır ve zorlanmadan sigara bağımlılığından kurtulması sağlanır. Ayrıca nikotin yoksunluğunu ortadan kaldırmasıyla kişide sinirlilik hali yaratmayan, yan etkisi olmayan dünyadaki ilk ve tek tedavi yöntemidir.
Mora Terapi, Sakarya’da Sigara Bırakma Yetkili Merkezi olarak uzman doktor kadrosuyla, yardımcı tıp bilimsel alt yapıyı kullanan, yüksek kalite standartlarında hizmet veren bir kurumdur.


Ürün ve Hizmetler


Mora Terapi-Biorezonans Sağlık Hizmetleri
MORA TERAPİ NEDİR? Mora Terapi, sağlık sektöründe Almanya’da 35 yıl önce başlayan Avrupa ve ABD dahil tüm dünyada uygulanan Türkiye’de ise 5 yıldır 55 Merkezde kullanılan bir tedavi yöntemidir. Mora Terapi, Sağlık Bakanlığı onaylı Mora Superplus Biorezonans tıbbi tedavi cihazıyla yapılır ve yaklaşık bir saat tedavi süresince bağımlılığa neden olan maddelerin (nikotin, alkol, madde) elektromanyetik frekanslarını (maddelerin foton yayılımları) silerek vücudu toksik maddelerden arındırır. Bu t
sağlık, tedavi, tıbbi tedavi, detoks, sigara, alkol, Sakarya, Adapazarı, hastane, klinik, ağrı, stres, psikolojik sorunlar, biorezonans, kilo verme, alerji, bağımlılık, tıbbi, merkez, danışmanlık, evlilik, terapi, seans, tıbbi tedavi cihazı, mora terapi, mora, diş, psikolojik bağımlılık, fiziksel bağımlılık, esnaf, www.moraterapi.com.tr, www.moraizmit.com.tr, www.moraterapisakarya.com , www.sigarayibirakanlar.com , moraterapisakarya@hotmail.com, moraizmit@hotmail.com

#bağımlılık, izmit #sigara, alkol #stres,detoks #kilo, ağrı #sağlık, tedavi


Benzer Firmalar