hedef iletişim


1 anafartalar mah.hükümet cad.no41

Telefon1: 0236 234 62 62

Telefon2:

Fax: 0236 234 62 62

Web: manisahedef.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda proje ve çözümler üretme kabiliyetine sahip HEDEF GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ, telefon santrali, güvenlik kameraları yangın ihbar sistemleri ve hırsız alarm sistemleri ,bilgisayar donanım ve yazılım alanlarında üretilen projelerin hayata geçirilmesini takiben, müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarına göre kurulu projelerini geliştirmekte, kapasite artırımı, olası arıza ve sorunlara anında müdahale, kullanıcı eğitimi v.b. ihtiyaçların daimi olarak karşılanmasını sağlamakta, tüm sorunlarında kaliteli ve profesyonel ekibimizle müdahale etmekteyiz.
Satış sonrası hizmeti hedefleyip müşteri memnuniyetine odaklanmış olan ege bölgesinde lider firma olma yolunda ilerlemeyi hedefimiz olarak görmekteyiz.
Gsm:0542 2033637 ….0551.217 72 37


Ürün ve Hizmetler


karel
Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda proje ve çözümler üretme kabiliyetine sahip HEDEF GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ, telefon santrali, güvenlik kameraları yangın ihbar sistemleri ve hırsız alarm sistemleri ,bilgisayar donanım ve yazılım alanlarında üretilen projelerin hayata geçirilmesini takiben, müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarına göre kurulu projelerini geliştirmekte, kapasite artırımı, olası arıza ve sorunlara anında müdahale, kullanıcı eğitimi v.b. ihtiyaçların daimi ola
telefon santralleri .. kamera sistemleri...

#telefon santralleri #kamera sistemleri #karel #telesis #multitek


Benzer Firmalar