Hasret İş Elbiseleri


Cumhuriyet Mh. Manolya sk. Karnıkara Apt. 10/B Merkez ÇANKIRI

Telefon1: 03762128100

Telefon2:

Fax: 03762128101

Web: www.hasretiselbiseleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:10 | Memur:5 | İşçi:65
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Firmamız, 2000 yılında ticaret hayatına başlamıştır. Tekstil sektöründe ise 2006 yılından beri iş elbiseleri üzerinde yoğunlaşarak çalışmaktadır.Özellikle endüstri, turizm-otel, promosyon giyim, iş elbiseleri, güvenlik kıyafetleri, hastane kıyafetleri, restorant kıyafetleri, otel kıyafetleri, iş önlükleri, tulumlar, montlar ve şapka ürünlerinde kurumsallaşmış ve profesyonel kadromuzla üretim yapmaktayız. İş elbiseleri ürün seçenekleri açısından çok geniş bir yelpazeye sahip olan firmamız üretim ve ürün kalitesiyle markalaşma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. İş elbiseleri ürün seçenekleri açısından çok geniş bir yelpazeye sahip olan firmamız üretim ve ürün kalitesiyle markalaşma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Firmamız tüm modelleri ile müşterilerimizin özel istek ve ihtiyaçlarına en duyarlı şekilde cevap vermektedir. İhtiyaç duyulan ürünleri minimum süre ve maliyette hazırlayıp size sunmak en öncelikli hizmetimizdir. Firmamız karşılıklı güven anlayışı gütmektedir, bu anlayış bize uzun vadeli ve istikrarlı bir çalışma hayatı sunmuştur. Günümüz koşullarında ayrıntıların tamamlayıcı unsurunu göz önünde bulunduran siz değerli müşterilerimize hem ürün hem de hizmet olarak satış sonrası hizmet ve kalite anlayışı firmamızın ana prensibidir. Satış ve satış sonrası yaşanan problemler iş elbiseleri alanında artık bizimle son bulacak.


Ürün ve Hizmetler


Fırıncı Takımı
Alpaka 200 gr
Firmamız, 2000 yılında ticaret hayatına başlamıştır. Tekstil sektöründe ise 2006 yılından beri iş elbiseleri üzerinde yoğunlaşarak çalışmaktadır.Özellikle endüstri, turizm-otel, promosyon giyim, iş elbiseleri, güvenlik kıyafetleri, hastane kıyafetleri, restorant kıyafetleri, otel kıyafetleri, iş önlükleri, tulumlar, montlar ve şapka ürünlerinde kurumsallaşmış ve profesyonel kadromuzla üretim yapmaktayız.

#İş Elbiseleri Fırıncı Takımı #İşçi Tulumu Önlük #Şapka İşçi Yelek #Mont Takımı İşçi Pantolonu #Aşçı Takımı Garson Kıyafeti


Benzer Firmalar