GÜVENLİ GRUP İLAÇLAMA TEMİZLİK


ADNAN KAHVECİ MH.KUŞTEPE CAD. SİMAKENT AVM NO:11 5/A

Telefon1: 0212 855 13 22

Telefon2: 0212 855 13 23

Fax: 0212 855 13 24

Web: www.guvenliilaclama.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:4 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merhabalar ,
Sizlere haşere kontrolü,inşaat sonrası temizlik,dış cephe temizliği ,peyzaj ve güvenlik alanlarında hizmet vermek için Beylikdüzü ve Ümraniye`de Bölge Müdürlüklerimiz bulunmaktadır.

Haşere kontrolü alanında Güvenli Grup ,10 yıllık birikim ve deneyime sahip Ziraat Mühendisi olan Mesul Müdürümüz,eğitimli personeli ile kaliteli ve kesin çözüm sunmaktadır.

Güvenli Grup Sağlık Bakanlığından onaylı ruhsata sahip,sayılı ilaçlama firmalarından biridir.Personelimizin tümü biosidal , uygulama eğitimi almış işini profesyonel olarak yapan insan ve çevre sağlığına duyarlı kişilerden oluşmaktadır.

Bitki bakımı ve peyzaj alanında Ziraat Mühendisimizin gözetiminde çalışan ekibimiz sizin hayalinizi kurduğunuz yeşil alanı hayata geçirmek için daima yanınızdayız.

Dış cephe cam temizliğinde Güvenli Grup,deneyimli ekibi,vinç hizmeti ve yüzeye zarar vermeyen özel kimyasallar kullanarak ihtiyaçlarınızı en iyi ve en hızlı şekilde karşılamayı kendine ilke edinmiş bir kuruluştur.

Yeni mekanınıza taşınmadan önce, inşaat sonrası temizlikteki zaman kaybı ve kullanılan kimyasallar ve malzeme kullanım hatalarından doğabilecek zararları engellemek için deneyimli ekibimizle sizlere hizmet vermekteyiz.


Özel güvenlik hizmetimizle site, apartman, özel konutlar ve işyerlerinde huzur ve güvenliğinizi ön planda tutan uzman personel kadromuzla sizlerin hizmetinizdeyiz.

Özel kişilere ve sürekli güvenlik tehdidi riski taşıyan kişilere fiziki ve psikolojik açıdan özenle seçilmiş koruma personeli ile kişisel koruma hizmeti sunmaktayız.


Ekibinizin bir parçası olmayı umuyor ve en kısa sürede görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar diliyorum.

Saygılarımızla...


Zehra SARIDAĞ

Adres:Adnan Kahveci Mah.Kuştepe Cad.Simakent AVM No:11Beykent-Beylikdüzü/İST
Tel: 0212 855 13 22 – 23 Fax: 0212 855 13 24 Gsm: 0532 376 54 73
www.guvenligrupilaclama.com


Ürün ve Hizmetler

haşere ilaçlama, inşaat sonrası temizlik, dış cephe temizliği, ofis temizliği, peyzaj, bitki bakımı, güvenlik

#ilaçlama #haşere #temizlik #güvenlik #peyzaj


Benzer Firmalar