Sentez Bilişim Web Hizmetleri


Atatürk Mah. İkitelli Cad. Durak Sok. No:1

Telefon1: 2124700003

Telefon2: 5300397766

Fax: 2126969020

Web: www.sentezbilisim

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sentez Bilişim 2000 yılında Bilişim ve Yazılım sektöründe faaliyete başlamıştır. 2006 Yılında İnternet Hizmetleri vermeye başlayan Sentez Bilişim Kurumsal Web Siteleri, E-Ticaret Siteleri, Hosting ve Domain hizmetleri vermeye başlamıştır. Web tasarımı isteyen kuruluşlara, firmalara, derneklere, şahıslara ve organizasyonlara hem web tasarım olarak, hem de teknik alt yapı olarak fark yaratan web tasarımları yapmayı sürdürmekteyiz. Gelişen Teknolojiye hızlı bir şekilde adapte olan tasarım ve yazılım personelimiz web sitenizde görsellerin içerikle uyumlu bir biçimde bütünleştiği, tema tasarımıyla ve uyumlu renk kullanımlarıyla dikkat çeken,ziyaretçilerine kolay ve rahat bir okuma olanağı sunan hızlı ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak web sayfalarını dizayn etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Kurumsal Web Tasarım
Web Tasarım hizmetimiz tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı teknolojik hizmetlerden oluşmaktadır. Web Tasarım hizmetlerimizi açıklamadan önce bir web sitesinin bir firma veya kuruluş için ne denli önemli olduğunu belirtmek İsterim. Web sitesinin faydaları anlatmakla bitmez. Web Sitesi bir şirketin kurumsallaşma adına olmazsa olmaz en önemli ve en ciddi adımı olmakla birlikte internet sitesi Kobilerin kurumsal kimliğidir. Web Sitesi 365 günün 24 saati kesintisiz dünyaya yayın yapan büyük ve maliy
Web Tasarım hizmetimiz tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı teknolojik hizmetlerden oluşmaktadır. Web Tasarım hizmetlerimizi açıklamadan önce bir web sitesinin bir firma veya kuruluş için ne denli önemli olduğunu belirtmek İsterim. Web sitesinin faydaları anlatmakla bitmez. Web Sitesi bir şirketin kurumsallaşma adına olmazsa olmaz en önemli ve en ciddi adımı olmakla birlikte internet sitesi Kobilerin kurumsal kimliğidir. Web Sitesi 365 günün 24 saati kesintisiz dünyaya yayın yapan büyük ve maliyeti çok düşük reklam panonuzdur. Web tasarımı ile ürün ve hizmetlerinizi detaylı bir şekilde tanıtabilir, Şirketinizin faaliyetleriyle ilgili makale ve resimler yayınlayabilirve google, yahoo, bing, yandex gigi arama motorlarında bulunabilirliğinizle daha geniş kitlelere ulaşarak pazarınızı genişletebilirsiniz. Böylelikle Müşterileriniz oturduğu yerden; dünyanın neresinde olursa olsun web sitenizden ürün ve hizmetlerinizi detaylı bir şekilde inceleyebilir ve iletişim bilgilerinizden sizinle iletişime geçer. Teknolojiye ayak uyduran ve kendini sürekli yenileyen firmalar bu durumun farkındadır. İnternet Teknolojisinin ülkemizde ve dünyada yaygın kullanımı bütün kobileri sanal ortama taşımıştır. Ülkemizde internet kullanımın grafiğini buradan inceleyebilirsiniz. Web Tasarımı firmanızın internet ortamındaki yüzüdür.

#Web tasarım #kurumsal web tasarım #e-ticaret web tasarım #kampanyalı site tasarım #hosting domain web tasarım


Benzer Firmalar