Anasayfa » Pansiyonlar » Turizm » ANTALYA Pansiyonlar » Adrasan Çıtır Pansiyon

Adrasan Çıtır Pansiyon


Deniz Mah.Sarıkavak Cad.

Telefon1: 05373134795

Telefon2: 0242 8831386

Fax:

Web: citirpansiyon.blogspot.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ADRASAN’DA ÇITIR BİR TATİL İÇİN,
Herkes dünyanın en güzel yerinde, harika bir tatil ister. Ama ya bilemediklerinden, ya da bulamadıklarından bu hayalleri gerçekleşemez. İşte size muhteşem bir fırsat: Biz kendimizi bulduruyoruz. Bakir bir doğa, cennetten bir köşe ve inanılmaz iyi insanların işlettiği sıradışı bir yer var. Burada yemekler bir harika, odalar tertemiz, servis kusursuz. Sizin özel insanlar olduğunuza şüphemiz yok. Evinizdeki rahatlığa biraz konfor ekliyoruz, üstüne güneş ve deniz, ormanın eteğinde, nefis çam ağaçlarının kokusuyla servis ediyoruz. Belki aşkı ıskalamıştınız ama şimdi burada yaşamaktan kendinizi alamayacaksınız. Çünkü Adrasan mitolojik aşklara ev sahipliği yapmanın tecrübesiyle sizleri ağırlıyor. Burada sadece tatil yapacaksınız. Dünyanın gerisini arkanızda bırakacaksınız.
Mekanımız Çıtır Pansiyon 6 odasıyla sizlere ister double, ister single olarak hizmet veriyor. Odalarımızda klima, duş, wc,Uydu TV,WiFi, balkon, Üç Köşk, Hamak bulunmaktadır. Restaurantımızda yemek (gözleme, mantı, akdeniz yemekleri) ve soğuk-sıcak içecek servisimiz gece gündüz devam etmektedir. Denize 150 mt, 4 dk. yürüme mesafesindeyiz.
Çocuklu aileler içinde kolaylıklarımız var. Araç trafiğinden uzak, rahat ve huzurlu bir ortamda çocuklarınız oyunlarını oynayabilirler.
Sizleri aile işletmemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Farklı ve hayal kırıklığı yaşamayacağınız bir tatil istiyorsanız, bu sene yolunuzu mutlaka Adrasan Çıtır Pansiyon’a düşürün. Biz burada sizi bekliyor olacağız.


Ürün ve Hizmetler

Otel, restaurant, cafe, bar

#Adrasan #tatil #pansiyon #motel #Antalya tatil


Benzer Firmalar