Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » ÇANAKKALE Evden eve nakliyat » çanakkale nehir evden eve nakliyat

çanakkale nehir evden eve nakliyat


barbaros mh.troya cd.na123 çanakkale(uysal market karşısı)

Telefon1: 05416744739

Telefon2: 05365893449

Fax:

Web: canakkalenehirevdenevenakliyat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Evinizdeki büyük küçük tüm eşyalarınızı, evden eve taşımacılığın eğitimini almış, kadrolu elemanlarımız tarafından sökülebilecek tüm mobilyalarınızı ve beyaz eşyalarınızı itina ile söküp ve sökülen tüm parçaları, öncelikle hijyenik strejle sararız ve tek tek boncuklu naylon patpatlarla ambalajlarız.

Sadece ev eşyasi için,dizayn edilmiş kapalı çelik kasa içi suntalı araca taşırız. Araç içinde güzelce istifleriz. Diğer tarafta, yeni dairenize çıkarır, itina ile ambalajları açarız. İstediğiniz yere kurulumunu yaparız.

(Yeni evinizde mutluluklar dileriz.)

Nehir Nakliyat, Nakliyat sektöründe sayılı firmalar arasında yerini almıştır. Nehir Nakliyat,verdiği hizmetle müşterilerinin memnuniyetini sağlamıştır.

Nakliyatta müşteri memnuniyetini kendine temel vizyon ve misyon olarak belirlemiştir. Nakliyat firması olarak, evden eve nakliyat işlemini profesyonel derecede yapmaktayız. Verdiğimiz evden eve nakliyat hizmetini, son model araçlarımızla hızlı,uzman kadromuzla hasarsız ve pratik olarak yapmaktayız. Üstelik Nehir Nakliyat, yapmış olduğu nakliyat hizmetini marangozlu ve ambalajlı olarak yapmaktadır. Nakliyat alanında uzmanlaşmış olup, işinin uzmanı personeliyle sorunsuz nakliyat hizmeti vermektedir. Nakliyat esnasında size sadece adres, nakliyatın yapılacağı zaman ve adınızı-soyadınızı vermeniz yeterlidir. Geri kalan herşey için Nehir Nakliyat`a güvenebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


çanakkale evden eve nakliyat
Çanakkale Evden EveÇanakkale TaşımaÇanakkale NakliyatÇanakkale Evden Eve NakliyatÇanakkale NakliyeÇanakkale Taşıma FirmalarıÇanakkale Evden Eve TaşımaÇanakkale KargoÇanakkale Nakliye FirmalarıÇanakkalede Evden EveÇanakkalede TaşımaÇanakkalede NakliyatÇanakkalede Nakliye FirmasıÇanakkalede Evden Eve TaşımaÇanakkalede Evden Eve NakliyeÇanakkalede Evden EveEvden Eve ÇanakkaleNakliye ÇanakkaleKargo ÇanakkaleTaşıma ÇanakkaleEvden Eveciler ÇanakkaleNakliye Firmaları ÇanakkaleNehir Nakliyat ÇanakkaleÇa
Çanakkale Evden EveÇanakkale TaşımaÇanakkale NakliyatÇanakkale Evden Eve NakliyatÇanakkale NakliyeÇanakkale Taşıma FirmalarıÇanakkale Evden Eve TaşımaÇanakkale KargoÇanakkale Nakliye FirmalarıÇanakkalede Evden EveÇanakkalede TaşımaÇanakkalede NakliyatÇanakkalede Nakliye FirmasıÇanakkalede Evden Eve TaşımaÇanakkalede Evden Eve NakliyeÇanakkalede Evden EveEvden Eve ÇanakkaleNakliye ÇanakkaleKargo ÇanakkaleTaşıma ÇanakkaleEvden Eveciler ÇanakkaleNakliye Firmaları ÇanakkaleNehir Nakliyat ÇanakkaleÇanakkale Nehir NakliyatNehir NakliyatNehir Evden EveNakliyat Çanakkale

#evden eve nakliyat #evden eve taşıma #çanakkale nakliyat #çanakkale taşıma #çanakkale nehir evden eve nakliyat


Benzer Firmalar