The Linguist Yabancı Diller Akademisi


Batıköy

Telefon1: Batıköy

Telefon2:

Fax: 05348792091

Web: www.thelingu-ist.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

``The Linguist`` ;

%100 Başarı ilkesiyle çalışan ve sadece kişiye ve küçük gruplara özel ihtiyaç odaklı
yabancı dil eğitimleri veren uzman bir kuruluştur.

Kadrosunun tamamı, en az yüksek lisans ve doktora dereceli Akademisyen Yabancı Dil Eğitim Uzmanları`ndan oluşan ve eğitimlerini günümüz şartlarına ve bireysel ihtiyaçlara uygun bir şekilde en modern bilimsel teknik ve yöntemlerle destekleyen Dilbilimci uzmanlardan oluşmaktadır.

Eğer siz de;

`` Daha önce defalarca farklı kurslara gittim ancak hedeflerime ulaşamadım çünkü konuşamıyorum, düşüncelerimi ifade edemiyorum, iş`te, toplantılarda, girdiğim sınavlarda... kısacası bana yabancı dil`in lazım olduğu her yerde, kalabalık sınıf ortamında aldığım eğitimin bana ve hedeflerime uygun olmayışı ve yetersizliği yüzünden başarısız oluyorum `` diyorsanız, bugüne kadar kaynaklarınızı boşa tükettiğinizi ve kariyer planlarınızı gereğinden fazla ertelediğinizi düşünüyorsanız, ``The Linguist``e gelin, size uygun olan zamanda ve yerde size özel eğitim hizmetlerimizden yararlanarak işinizi şansa bırakmayın, hayatınızda fark yaratın.


Ürün ve Hizmetler

Yabancı Dil Uzmanlık Alanlarımız;

Genel, İş ve Akademik alanlarda olmak üzere;

İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Çince, Japonca, Farsça, Arapça ve Yabancılar için Türkçe dir.

#İngilizce #Almanca #Yabancı Dil # #


Benzer Firmalar