ELKA ELEKTRİK


Gebze askerlik şb. karşısı Demircan san. st. kat:2

Telefon1: 02626428195

Telefon2:

Fax: Firmamız elektrik-elektronik sektörüne hizmet vermek amacıyla 1996 yılında kurulmuş olup 16 yılı aşkın bir süredir kablo enstelasyon sektörü hizmetine devam etmektedir. ELKA ELEKTRIK LTD; alanın da uzman, dinamik kadrosu ile kablo gruplama ve çeşitli

Web: www.elkaelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:34 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız elektrik-elektronik sektörüne hizmet vermek amacıyla 1996 yılında kurulmuş olup 16 yılı aşkın bir süredir kablo enstelasyon sektörü hizmetine devam etmektedir.
ELKA ELEKTRIK LTD; alanın da uzman, dinamik kadrosu ile kablo gruplama ve çeşitli fason hizmetleri verdiği Beyaz Eşya, Isıtma-Soğutma, İklimlendirme, Elektrikli küçük ev aletleri, ve bunun gibi daha bir çok alan da öncü tedarikçilerden biri olmayi hedeflemiştir. Sektörde kaliteyi ilke edinerek rekabetçi fiyatları ile her geçen süre zarfın da adını duyuran, sektörün dinamik çözüm ortağıdır. Ekipmanlarımız, üretim süreçlerin de hız ve minimum maliyeti sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmektedir. Özellikle müşterilerimizin işyoğunluğu dikkate alınarak, kablo gruplama için bulundurması gereken ekipman ve personel ihtiyacını karşılayabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Kablo kesme, kablo enstelasyon ve gruplama, küçük elektrikli ev aletleri imalatı.

#kablo kesme #Kablo gruplama #kablo enstelasyon #elektrikli ev aletleri imlatı #TTR kablo kesimi


Benzer Firmalar