ARGE OTOMASYON


1246.sk 25/118

Telefon1: 0 312 385 22 27

Telefon2: 0 537 712 68 32

Fax: 0 312 385 22 27

Web: www.argeotomasyon.info

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:4 | Memur:1 | İşçi:19
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya hollanda ve italya

Arge yapı güvenlik sistemleri 2007 yılında kurulmuş ANKARA merkezli bir firmadır. İtalyan markası olan BFT ürünlerini müşterilerine sunarak, kaliteli işcilik, zamanında servis sağlayarak ve sektördeki yatırımlarıyla kendini ön plana çıkarmıştır. Ankara daki ürün showroomları ile müşterilerine nezih bir ortamda ürün tanıtımlarını yaparak Avrupa`nın en kaliteli kapı otomasyon markası olan bft`yı-i en uygun fiyata sunabilme çabası ve gayreti içindedir. Teknolojik gelişmeleri yakından takik ederek müşterilerine en son teknolojiyi sunmaktadır.

Firmamız estetik, ergonomik, ekonomik, ve uzun ömürlü olarak siz müşterilerine en uygun çözümü sunmaktadır. Proje aşamasından satış sonrası servis hizmetlerine kadar uzman ve profesyonel kadrosu ile koşulsuz müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş olan arge yapı bu bakışı ile bölgesindeki lider konumunu daha da güçlendirmektedir.


Ürün ve Hizmetler


OTOMATİK GARAJ KAPISI
SEKSİYONEL GARAJ KAPISI KULLANIŞLI SAGLAM ÖMÜRLÜK SESİZ YALITIMLI
firmamız ; garaj kapıları , bariyer, kepenk, panjur, fotoselli yanakayar kap, dairesel ve yanakayar kapılar mantar bariyer giriş kantrol sistemleri ve alarm kamera sistemleri alanında faliyet göstermektedir.üretimden montaj ve daha ilersi yani garnti süresince büyük bir ilgi ve titizlikle ilgilenmekteyiz.

#otomatik garaj kapısı #kepenk #panjur #alarm kamera sistemleri #güvenlik sistemleri


Benzer Firmalar