Anasayfa » Yangın Söndürme » Güvenlik » İSTANBUL Yangın Söndürme » Eleks Elektrik Elektronik Sistemleri San ve Tic Ltd Şti

Eleks Elektrik Elektronik Sistemleri San ve Tic Ltd Şti


Şerifali Mah. Bayraktar Bulvarı. Emin Sok. No:3 TR34775

Telefon1: 02164634728

Telefon2:

Fax: 02164634731

Web: www.eleksyangin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Değerli Müşterilerimiz,

Firmamız,1991yılından itibaren,Yangın Algılama,Söndürme ve Güvenlik sektörlerinde faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Keşif, fiyatlandırma, satış, tesisat çekimi, montaj, devreye alma, periyodik bakım ve satış sonrası servis konularının tamamını aynı anda ve başarıyla yürütebilen, tecrübeli Satış Proje ve Teknik Servis elemanlarıyla da Türkiye`nin en önde gelen ve belki de tüm bu uzmanlık gerektiren konularını bünyesinde bulunduran Türkiye`deki tek firmadır.

Hem imalatçı, hem ihracatçı ve hem de ithalatçı vasfı ile taahhüt firmalarının, müteahhitlerin, devlet kurumlarının ve özel projelerin öncelikle referans aldığı firmamız, Yangın Algılama, Otomatik Söndürme, Gaz Algılama, Acil Yönlendirme ve CCTV Sistemleri konularında keşif, eğitim, satış, satış sonrası servis, periyodik bakım, mühendislik ve supervizyon hizmetlerinin tamamını vermekte, geniş ürün yelpazesiyle de müteahhitler, mimarlar, mühendisler, proje büroları, bayiler ve satış mağzaları tarafından tercih edilmektedir. Sektörde Türkiye`nin en önde gelen ve belki de tüm bu uzmanlık gerektiren konularını bünyesinde bir arada bulundurma başarsını göstererek hizmet veren Türkiye`deki tek firmadır.

Ayrıca PERPA - İZMİR - ANTALYA ve ANKARA şubeleri ile bu hizmetlerini tüm yurt geneline aynı oranda yaymıştır.

Ayrıca her türlü Yangın Eğitimi, Yangın Risk Yöntemi, Yangın Danışmanlığı ve Sertifikalandırma konularında da firmamız, NFPA (National Fire Protection Association - ABD )ve FPA ( Fire Protection Associaton - İngiltere ) Yangın Korunma Birliklerinden Uluslararası Sertifikalı uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Yangın Algılama ve Otomatik Söndürme, Acil Çıkış, Acil Aydınlatma, Özel Dedektörler, Gaz Algılama, CCTV, Hırsız Algılama..

#Yangın Algılama #Dedektör #Panel #Siren Flaşör #Buton


Benzer Firmalar