Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İSTANBUL Temizlik firmaları » ATAŞEHİR HALI YIKAMA SERVİSİ

ATAŞEHİR HALI YIKAMA SERVİSİ


Parseller Mah. Karadeniz Cad. Filiz Sok. No: 4/1 Ümraniye

Telefon1: 0216 576 56 72

Telefon2:

Fax:

Web: www.atasehirhaliyikamaservisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ataşehir Halı Yıkama, 2003 yılında İstanbul geneli halı yıkama hizmetini en uygun fiyatlara, profesyonel şekilde karşılamak amacıyla faaliyetlerine başlamıştır.

Halı yıkama (makine halısı, el dokuma halısı), yerinde halı ve koltuk yıkama veren firmamız, disiplinli, güvenilir ve hızlı çalışma politikasıyla sektöründe en çok aranan lider firma olmuştur.

Halılarınız servis elemanlarımız tarafından evinizden alınarak özel dizayn edilmiş 600 m2 kapalı alana sahip fabrikalarımızda bay ve bayan çalışanlarla itina ile temizlenmektedir.

Temizleme işleminde son teknoloji halı yıkama makineleri ve kurutma makineleri kullanılmaktadır.

Yıkama ve kurutma işlemleri bitince, servis elemanlarımız tarafından özenle poşetlenen halılarınız evinize kadar bırakılıyor.

HALI YIKAMA AŞAMALARI

Halı Yıkama
Halılarınız fırçalama makinesiyle bitkisel bazlı halı şampuanı ve sertlik derecesi ayarlanmış sularımızla yıkanmaktadır.

Durulama ve Sıkma
Fırçalama sonrasında halılar yüksek basınçlı sertliği ayarlanmış su ile durulandıktan sonra santrifüj-sıkma makinasında sıkılarak içindeki su ve kimyasallardan arındırılır.

Asma ve Kurutma
Sıkma makinesinden çıkan halılarınız kapalı ve yarı açık kurutma odalarında kurutmaya bırakılır.

Paketleme ve Servis
Kurutma işleminden sonra halılarınızın son kontrolleri yapılır, müşterilerimize hazır hale getirilerek adresinize servis elemanlarımız tarafından teslim edilir. Halılarda ki kusursuz temizliğin adresiyiz. Ataşehir halı yıkama firması profesyonel halı temizlik hizmeti vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


HALI YIKAMA HİZMETİ
ATAŞEHİR HALI YIKAMA SERVİSİMİZDE; Ataşehir bölgesi geneli metrekaresi 3 TL ye halı temizliği sunuyoruz. Kredi kartı ile kapıda ödeme kolaylığı ile. Üstelik ücretsiz servis adresten alım adrese teslim.
Ataşehir bölgesinde ücretsiz servis, kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile halı temizliği. Metre karesi 3 TL.

#ataşehir halı yıkama #ataşehir halı yıkama servisi #ataşehir halı yıkama firması #ataşehir halı yıkama merkezi #ataşehir de halı yıkama


Benzer Firmalar