Oba Fotoğrafçılık


kirazlı mah. zübeyde hanım cad. no:109

Telefon1: 02126698590

Telefon2:

Fax:

Web: www.obafotografcilik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 Yılında Kurulan Oba Fotoğraf ve Video Hizmetleri, genç, dinamik, eğitimli personeliyle, her zaman bilgi ve teknolojiyi takip eden yapısıyla, ürün çeşitlerini genişleterek çalışmalarına devam etmektedir.

Oba Fotoğraf ve Video Hizmetleri, fotoğraf sektörüyle birlikte iç mekan ve dış mekan reklam çekimleri, grafik çalışmasını da bünyesine katarak, en yüksek kaliteyi, en uygun fiyat politikasıyla sizlere sunmaktadır.

Web Sitemiz içerisinde yer alan örnek çalışmalarımızın dışında diğer çeşitlerimizi görmek için sizleri misafir etmekten büyük onur duyacağız.

Özellikle düğün fotoğrafçılığı çok ciddi bir iştir , fakat aynı zamanda eğlenceli de olmalıdır. Gelini ve damadı model olarak görüp , çekimi resmileştirip damat ve gelini germenin bir anlamı yoktur. Yıllar içinde, çiftlerin, düğün günlerindeki gerçek duygularını ve mutluluklarını yansıtan, doğal ve samimi fotoğrafları daha çok tercih ettiklerini gözlemliyoruz.

Bizim işimiz sadece düğünü fotoğraflamak değil , aynı zamanda düğün gününüzün keyfini ve eğlencesini daha üst seviyelere çıkartmaktır. Poz verilen resmi fotoğraf çekimlerini bile damat ve gelini yormadan ve sıkmadan mümkün olduğunca ekip olarak eğlenceli bir hale sokmaya çalışırız. Sıra doğal ve gerçek duyguları yansıtan fotoğrafları çekmeye geldiğinde, bu özel gününüzün ruhunu duygularını ve keyfini yansıtan en iyi fotoğrafları çekmeye çalışırız.

Düğünden önce çiftlerin stüdyoya ziyaretlerde bulunup, hem test çekimi yapmamıza hem de tanışmamıza olanak sağlamalıdırlar ki; düğün gününde karşılarında hiç tanımadıkları biriyle, huzursuzluk yaşamayıp mümkün olabildiğince rahat doğal ve samimi pozlar verebilsinler.

Oba Fotoğraf ve Video Hizmetleri ekibi olarak biz, yaptığımız işi en iyi biçimde yapmayı, özenmeyi ve kaliteyi kendimize ilke edindik.
Altına imza attığımız her iş, yapabileceğimizin en iyisi olmak zorundadır. Bu nedenle önümüze çıkan her işi yapmaktansa, kalitesine inandığımız projelere imza atmayı tercih ediyoruz.
Bir başka deyişle, özel müşterilere özel hizmetler sunuyoruz.
Eğer özel bir projeniz ya da işiniz varsa, doğru adrestesiniz. İnanıyoruz ‘ki, kusursuz servis ve hizmet anlayışını bizleri daha yakından tanıdığınızda, her türlü organizasyon çalışmalarınızda güvenle bizi arayacaksınız.


Ürün ve Hizmetler


açık hava düğün fotoğraf çekimi
KİŞİSEL HİZMETLERİMİZ DÜĞÜN KLİBİ BELGESEL DÜĞÜN FOTOĞRAFÇILIĞI AÇIK HAVA GELİN DAMAT ALBÜM ÇEKİMİ DOĞUM GÜNÜ VİDEO VE FOTOGRAF ÇEKİMLER DOĞUM FOTOĞRAFÇILIĞI KURUMSAL HİZMETLERİMİZ ÜRÜN ÇEKİMLERİ MİMARİ ÇEKİMLERİ VİDEO ÇEKİMİ, MONTAJ ve KURGU LANSMAN FOTOĞRAF ve VİDEO ÇEKİMİ SEMİNER, FUAR, ETKİNLİK FOTOĞRAF ve VİDEO ÇEKİMLERİ VİDEO FOTOĞRAF MONTAJ KURGU OUTDOOR-İNDOOR ETKİNLİK ÇEKİMLERİ KONSER FOTOĞRAFÇILIĞI BAYİİ TOPLANTILARI BALO VE TOPLANTILAR ŞİRKET YEMEKLERİ B
KİŞİSEL HİZMETLERİMİZ

DÜĞÜN KLİBİ
BELGESEL DÜĞÜN FOTOĞRAFÇILIĞI
AÇIK HAVA GELİN DAMAT ALBÜM ÇEKİMİ
DOĞUM GÜNÜ VİDEO VE FOTOGRAF ÇEKİMLER
DOĞUM FOTOĞRAFÇILIĞI


KURUMSAL HİZMETLERİMİZ

ÜRÜN ÇEKİMLERİ
MİMARİ ÇEKİMLERİ
VİDEO ÇEKİMİ, MONTAJ ve KURGU
LANSMAN FOTOĞRAF ve VİDEO ÇEKİMİ
SEMİNER, FUAR, ETKİNLİK FOTOĞRAF ve VİDEO ÇEKİMLERİ
VİDEO FOTOĞRAF MONTAJ KURGU
OUTDOOR-İNDOOR ETKİNLİK ÇEKİMLERİ
KONSER FOTOĞRAFÇILIĞI
BAYİİ TOPLANTILARI
BALO VE TOPLANTILAR
ŞİRKET YEMEKLERİ
BASIN TOPLANTISI VİDEO ve FOTOGRAF ÇEKİMLERİ
DEFİLE VİDEO ÇEKİMİ
BACKSTAGE ( KAMERA ARKASI ÇEKİMLERİ)

#düğün fotoğrafçısı #stüdyo fotoğrafları #fotoğraf baskı #açık hava düğün fotoğrafçılığı #düğün fotoğraf


Benzer Firmalar