Eren Baltacı Avukatlık Ofisi


Büyükdere Cd. Kırgülü Sk. Metrocity Avm K:4 Levent

Telefon1: 02123660232

Telefon2:

Fax: 02123665802

Web: www.baltaci.av.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eren – Baltacı Avukatlık Ofisi 2011 yılında Avukat Arif BALTACI ve Avukat Osman Efe EREN’ in bilgi ve birikimlerini birleştirmesi ile İstanbul’da kurulmuştur. Ulusal ve Uluslararası Alanda çalışmalarına başlamıştır.

Avukatlık Ofisimiz gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı müvekkillerine, ihtiyaçları olan hukuki danışmanlık hizmetini; hukukun bütün alanlarında eksiksiz verebilmektedir.

Günümüz şartlarında, Avukatlık mesleğinde, gelenekselliğin ve bireyselliğin yetersiz olduğuna inanan ofisimiz, kurumsallığın ve takım çalışmasının iş hayatındaki öneminin bilincindedir. Ve bu bilinç ile ulusal ve uluslararası firmalara ekip olarak %100 memnuniyet ile kusursuz bir avukatlık hizmeti sunmaktadır.

Eren – Baltacı Avukatlık Ofisinin ekip üyelerinin sloganı “Hızlı, Yenilikçi ve Doğru Çözüm”’ dür. Müvekkillerimize Avukatlık hizmetini en hızlı en yeni ve en doğru şekilde sunmak için çalışırız.

Ofisimiz salt savunma hukukuna değil, Önleyici hukukun önemine de inanmaktadır. Bu anlamda müvekkillerimize gerekli bildirimler rapor olarak sunulur ve müvekkillerimiz aleyhinde oluşabilecek sorunlar daha başlamadan bertaraf edilir.

Ofisimiz; Hukuki sorunları çözerken müvekkillerimizin baktığı pencereden bakmaya özen gösterir.

Ekip olarak İşlerimizi Proaktif bir model ile takip ederiz. Mevcut sorunlar üzerinde akademik nitelikte çalışmalar yaparak, doğru çözümleri tüm sorumluluğu üstlenecek şekilde sunarız.

Ofis olarak disiplinler arası yardımlaşmaya inanmaktayız. Salt hukuki ilimle yetinmez, Vergi Uzmanları, Yeminli Mali Müşavirler, Adli Klinik Psikologlar, Mühendisler, Noterler, Kriminoloji uzmanları gibi alanlarında deneyimli uzmanlarla da işbirliği içinde çalışarak hukuki sorunlara anında müdahale ederiz.


Ürün ve Hizmetler

İcra Hukuku
İş Hukuku
Aile Hukuku
Bilişim Hukuku
Kamulaştırma Hukuku
Vergi Hukuku
İdare Hukuku
Fikri ve Sınai Mülkiyet Hukuku
Marka Hukuku
Şirketlerin Yeniden Yapılandırılması ve İflas Hukuku
Banka ve Finans Hukuku
Spor Hukuku
Dernekler Hukuku
Miras Hukuku
Telekomünikasyon Hukuku
Elektronik Ticaret Hukuku
Eşya Hukuku
Borçlar Hukuku
Enerji Hukuku
Rekabet Hukuku
Sermaye Piyasası Hukuku
Şirketler Hukuku
Tüketicinin Korunması
Doğrudan Yabancı Yatırımlar Hukuku

#Avukat #Hukuk Bürosu #Marka Hukuku #E-Ticaret Hukuku #İş Hukuku


Benzer Firmalar