ElcoMeter


Cemalpaşa Mah. Fuzuli Cad. Galeria İş

Telefon1: 0 532 111 02 30

Telefon2: 0 532 111 02 30

Fax: -

Web: elcometer.web.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1550
Çalışan Sayısı:29 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Oto Kaporta Boya Ölçüm Cihazı
Nitro Bilişim güvencesi ve garantisi ile yepyeni
Nitro Elcometer (KAPORTA ÖLÇÜM CİHAZI)
Nitro Bilişim Oto Kaporta Boya Ölçüm Cihazı 0-1250 Mikron arasında ölçüm yapabilen, %3 gibi çok düşük bir yanılma payına sahip olan,profesyonel bir üründür. Araç boyasını demir ve aliminyum katmanları üzerinde sorunsuz ölçen ve kolay anlaşılan bir kalibrasyona sahip NitroElcometer ile aracınıza en profesyonel ve güvenilir ekspertizi kolay bir şekilde yapın. Tüm bunların yanında NitroElcometer Oto Kaporta Boya Ölçüm Cihazı ile aracınızın boyaya ihtiyacı olan bölümlerini tespit edebilirsiniz.

Dijital kaplama boya ölçüm cihazları,metal yüzeyler üzerindeki boya kalınlığı ölçümü için idealdir. Araç satın alırken kafanızda oluşan “Daha önceden araç kaportası boyanmış mı?”,”Araç kaportası hiç tamir edilmiş mi?” yada “Araç kaportasının boyaya ihtiyacı var mı?” sorularına sadece birkaç saniye içerisinide yanıt verir.
Cihazımız; araç ekspertizleri, galericiler, boyacılar, metal bakım üniteleri, makine imalatçıları, ince film üreticileri paketleme sektörü gibi alanların kullanımına uygundur.

Yüksek Verim
--> %3 Hata Payı
--> LCD Ekran
--> Kolay Kalibrasyon
--> 4 Kalem Pil İle Çalışır
--> 0-1250 Mikron Ölçüm Kapasitesi
--> Hem sert metali,hem de aliminyumu ölçer
--> Bel taşıma çantası ya da sırt çantası.
Ölçüm Değerleri
Eğer cihazınız 0-160 mikron arası olduğunu belirtiyorsa araç boyasızdır. Ancak her firma farklı kalınlıkta boya kullanmaktadır. Boyanın olmadığı bölgeden referans alınmalıdır.
--> 160-200 Micron arası araçta ya pasta cila vardır yada boyası kazınarak tekrar boyanmıştır. Bu bölgenin gözle detaylı incelenmesi gerekir.
--> 200-300 micron arası araçta tek kat boya vardır.
--> 300-1250 Micron arası araçta bir kattan fazla boya var yada macunlama işlemi yapılmıştır.
--> Dijital boya kalınlığı ölçüm cihazları (F&N F TYPE)
--> Hem sert metal hem aliminyum ölçme.
--> Boya ölçüm cihazları kompleks işlevlerine rağmen boyut olarak küçük,ağırlık olarak hafif ve taşıması oldukça kolaydır.
--> Sağlam yapısı ve uygun ölçüm teknikleri ile kullanıcılar uzun yıllar bu cihazdan faydalanabilirler.

Özellikler

--> Bu ölçüm cihazları DIM,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi ISO-2178 ve ISO-2360 standartlarında tüm koşulları sağlayarak labaratuar ve zor koşullarda bulunabilir.
--> F tipi probe manyetik malzeme üzerinde bulunan manyetik olmayan malzemelerin (Boya, plastik, porcelenemeya, bakır, çinko, krom vs.) kalınlığını ölçer. Daha çok galvanizli katmanlar, vernikli (lake) katmanlar, porselen emaye katmanlar, fosfid katmanlar, bakır yüzeyler, aliminyumlu yüzeyler, alaşımlı yüzeyler ve kağıt kalınlığı ölçümünde kullanılır.
--> N tipi probe manyetik olmayan metaller üzerinde kaplı olan manyetik olmayan kaplamaların kalınlığını ölçer.
Aliminyum, pirinç ve manyetik olmayan paslanmaz çelik üzerine anodize edilmiş malzeme, boya ,vernik, emaye, plastik kaplama ve toz kalınlığı ölçümü uygulama alanlarıdır.
--> Otomat


Ürün ve Hizmetler


ElcoMeter Oto Kaporta Boya Ölçüm Cihazı
Oto Kaporta Boya Ölçüm Cihazı Nitro Bilişim güvencesi ve garantisi ile yepyeni Nitro Elcometer (KAPORTA ÖLÇÜM CİHAZI) Nitro Bilişim Oto Kaporta Boya Ölçüm Cihazı 0-1250 Mikron arasında ölçüm yapabilen, %3 gibi çok düşük bir yanılma payına sahip olan,profesyonel bir üründür. Araç boyasını demir ve aliminyum katmanları üzerinde sorunsuz ölçen ve kolay anlaşılan bir kalibrasyona sahip NitroElcometer ile aracınıza en profesyonel ve güvenilir ekspertizi kolay bir şekilde yapın. Tüm bunların yanın

#oto kaporta boya ölçüm cihazı #elcometer # # #


Benzer Firmalar