ACADEMY CATS


cumhuriyet caddesi özbek sokak tetik apartmanı

Telefon1: 0505 933 13 33

Telefon2:

Fax: 0212 632 71 00

Web: academycats.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye`nin İstanbul şehrinde yaşayan bir kedi ailesiyiz. Uluslar arası sıtandartlarda ırksal özellikleresahip, ev ortamında bizlerle birlikte yaşayan, safkanBritish Shorthair kedilere sahibiz. Kedilerimiz sürekli olarak düzenli bir şekilde Leon Veteriner kliniğnde veteriner Cuma MURAT`ın kontrolünden geçmektedirler. Her birinin aşıları düzenli olarak, aksatmadan yapılmaktadır. Kedilerimizin ve doğacak olan yavrularımızın sağlığı herşeyden önemli olduğu için onları Royal Canin & Orijen kuru mama ile birlikte beslenmelerine uygun olan ev yemekleri (balık,yoğurt,tavuk gögüsü) takviye ederek mükemmel bir beslenme düzeni uygulamaktayız. Ailenize katılcak olan yeni bebeklerimizde veterimiz kontrolünde büyüme sürecinin ardından bol bol anne sütü almak kaydıyla kuru mama ve tuvalet eğitimleri alınmış birşekilde yeni ailelerine teslim edilmektedir. Kedilerimiz ev ortamının sıcaklığında büyümektedir. Yavrularımızı sahiplenecek aileleri titizlikle seçmeye özen gösteriyoruz. Yeni yavrunuzun yaşam süresince karşılaşıcağınız her konuda sizleri bilgilendirmek bizim için zevktir. :)


Ürün ve Hizmetler


yavru kedi
güzeller güzeli yavru kedimiz aria. safkan secerelidir. DKED & WCF federasyon kayıtlıdır. iç ve dış parazit tedavisini olmuştur.
çok sağlıklı güzel yavru british shorthair ve schottish fold üretimi. safkan secereli WCF & DKED federasyon onaylı bebekler. yavru kediler.

#british shorthair #schottish fold #yavru kedi #safkan kedi #wcf ve dked kayıtlı


Benzer Firmalar