Anasayfa » Bakır » Maden » İSTANBUL Bakır » NSK METAL

NSK METAL


ikitelli org san böl esenler san sit 25.ada no 17 ikitelli başakşehir ist

Telefon1: 0212 549 19 55

Telefon2:

Fax:

Web: www.nskmetalmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1986 yılından beri Türk Metal ve Tekstil sanayiine hizmetlerini sürdüren şirketimiz, mutlak müşteri memnuniyeti adına attığı adımları her geçen gün daha da büyütüyor. Türk sanayisinin gelişimi adına ürettiğimiz makinalar bizler için gurur kaynağı olurken, Türk Metal ve tekstilcilerinin ürünlerimize duymuş oldukları güven bizleri memnun etmiştir.

Batılı ülkelerde üretilen makinalarla arasında kalite açısından hiçbir farkı olmayan ürünlerimiz, her türlü ihtiyaca cevap verebilecek şekilde üretilmiştir. Ayrıca daha ekonomik ve daha kullanışlı olarak sanayicimize ulaşan ürünlerimiz, gerçek bir garanti ve servis anlayışı ile sunulmaktadır.

Gerek kalite gerekse yönetim anlayışı olarak bir dünya şirketi olmaya çalışan şirketimiz, hedefleri doğrultusunda NSK kalite anlayışını ve can güvenliğine verdiği önemi de gözler önüne sermiştir.


Ürün ve Hizmetler


kimyasal arıtma sistemler
ARITMA MAKİNASININ GEREKLİLİĞİ * Arıtma tesisleri günümüzde bir seçenek olmayıp çok sıkı denetlenen kanuni bir zorunluluk olmuştur. İşletmeler faaliyetlerinden kaynaklanan atık suları ve katı atıkları arıtmak veya yönetmeliklere uygun olarak uzaklaştırmak zorundadır. AB uyum yasaları çerçevesinde atık suların arıtılması zorunlu olup kriterlerin kontrolü yerel yönetimlerce ve Çevre ve Orman Bakanlığınca yapılmakta olup İstanbul içinde İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından yapılmaktadır. Arıtma tesi
ipek germe makinası kimyasal atık su makinası tekstil yan ürünleri demir kapı ferforje korkuluk bahçe kapıları yangın merdiveni paslanmaz küpeşte baskı masalsı çatı masa raport demiri arıtma kimyasal arıtma emprime çerçevesi tüm metal işleri demir dograma

# #kimyasal arıtma demir dograma #metal makina #demir işleri #kaynak işler


Benzer Firmalar