Çırağan inşaat Truzim San.Tic. Ltd


Bağdat Caddesi Meklim Kaynak İş Merkezi Han No: 635 /45 Cevizli - Maltepe - İstanbul

Telefon1: +90 (541) 8339754

Telefon2: +90 (541) 8339754

Fax: +90 (541) 8339754

Web: ciragan-insaat.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız kurulduğu günden beri öncelikli kalite ve müşteri memnuniyetini korumak ilke ve prensiplerimiz arasında yer almaktadır. Çırağan inşaat siz değerli müşterilerine Havuz yapımı, Havuz bakımı, Havuzların mekanik ve filtrasyon sistemlerinin kurulması, Havuzların mekanik ve filtrasyon sistemlerine ilişkin tamir hizmetleri, Sağlık Bakanlığı Onaylı havuz kimyasallarının satışı, havuz ekipmanlarının satışı, havuz pompalarının tamiri, havuz otomatik dozaj ünitelerinin tamiri, havuz temizleme robotlarının tamiri, ozon jeneratörlerinin tamiri, buhar jeneratörlerinin tamiri, sauna sobalarının tamiri hizmetlerini vermektedir. Özellikle yüzme havuzu yapımı bilgi, deneyim ve kalite gerektiren bir konudur. Genellikle bir kez yapılan ve kalıcı yapılar oldukları için yüzme havuzunuzu yaptırırken bazı konulara dikkat etmelisiniz. Sizlere, deneyimli teknik kadromuz ve uygulayıcı ekiplerimiz ile projelendirme, yapım ve teslim sonrası bakım aşamalarında her türlü titizliği göstererek hizmet vermekten mutlu olacağımızı belirtmek isteriz.


Ürün ve Hizmetler


DOZAJ POMPASI OTOMATİK KONTROL PANELLİ INVIKTA POMPALI
Kullanma Kılavuzu İçin Lütfen İletişime geçiniz.
POMPA KORAL 3.00 HP TRIFAZE 30 m³/h
ÖZEL AMAÇLI YÜZME HAVUZLARI İÇİN POMPALAR Kendinden emişli santrifüj pompa, yüzme havuzları için KORAL serisi. Enjeksiyon termoplastik pompa gövdesi. Fiberglass takviyeli noryl pompa fanı ve AISI 303 paslanmaz çelik burç. Enjeksiyon plastik beyaz renkli ön filtre sepeti. Polycarbonate şeffaf ön filtre kapağı. AISI 304 kalite paslanmaz çelik kapak cıvataları ve o-ring. KS Model Bağlantı: Emme/ Basma 2"
Toza Klor %56 Dichlor
GC 56 TOZ KLOR %56 aktif klora sahip, havuza yapılan klorlama esnasında havuz suyunda oluşan mantar, bakteri ve virüslere karşı hızlı bir biçimde etki eden kuvvetli dezenfektandır. Şoklama: 100m³ havuz suyu için 2 kg Periyodik: 100m³ suya günde 200 gr. Ambalaj`a göre fiyatlar değişmektedir.
Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikalı Havuz oparatörleri tarafından aylık havuz bakımı yapılır.
Derz dolgu tamir tespit su kaçağı kontrolleri yapılır. Yüzme havuzları filtrasyon ve dezenfeksiyon tesisatları Süs ve gösteri havuzları fiskiye sistemleri
İstanbul genelinde arıza tespiti yapılır.
Masaj havuzları Dalga Havuzları Saunalar ve Buhar Odaları Yüzme havuzları, fiskiye ekipmanları ve aksesuarları satışı
Havuz kimyasalları satışı Yüzme havuzları teknik bakım servis hizmetleri
Su oyunları ve kaydıraklar Aqua Park imalatı ( Halı Kaydıraklar, Kapalı, Açık Türbülans Kaydıraklar, Kamikaze, Twister, Black Hole, Wild River, Rafting Slide )
Havuz içi ithal, yerli BTB ve kaplama malzemeleri Havuz kenar tutamak ve kaymazları
Projelendirme ve danışmanlık hizmetleri

#Havuz imalatı #Havuz Malzemeleri #Sauna imalatı #Sauna malzemeleri #inşaat


Benzer Firmalar