FARK OSGB


Merkez Mah. Güneşli Yolu Cad. 2/3 İkebana Evleri G5 Blok Dükkan A-B

Telefon1: 0212 603 25 45

Telefon2: 0544 603 25 45

Fax: 0212 603 25 46

Web: www.farkosgb.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında danışmanlık hizmeti vermek üzere “Nitropol İş Sağlığı Ve Güvenliği” olarak çıktığımız bu yola, “ Fark İş Sağlığı Ve Güvenliği” olarak devam ediyor ve sizlere Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak hizmet veriyoruz.
Hizmet verdiğimiz tüm kurum, kuruluş ve kişilere göstermiş olduğumuz saygı, sadakat ve özveri sayesinde genişleyen bir müşteri portföyüne sahibiz.
Müşterilerimizle uzun vadeli ortaklıklar kurmaya, tecrübelerimiz ile öngörülerimizi kullanarak çözümler üretmeye ve karşılıklı birbirimize değer katmaya devam edeceğiz.
Bizlere güvenen siz müşterilerimize, başarılarımızda pay sahibi olan tüm çalışanlarımıza ve çözüm ortaklarımıza Fark İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetimi olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

İş Güvenliği Uzmanlığı Hizmetleriİşyeri Hekimi HizmetleriRisk Analizi ve Değerlendirme RaporuÇalışanlarının İş Sağlığı ve Güvenliği EğitimleriEğitimin BelgelendirilmesiAcil Durum Eylem PlanıPatlamadan Korunma Dokümanı Hazırlanması (TSE Standartlarında)İşe Giriş Muayeneleri ve RaporlarıPeriyodik Sağlık Raporları

#fark osg #farkosgb #osgb #risk analizi #işyeri hekimi


Benzer Firmalar