Anasayfa » » » CBS Dizayn

CBS Dizayn


Ocaklar Mah. 16 Nolu Sok. Cad. No: 31 / A Şahinbey / GAZİANTEP

Telefon1: 03422717676

Telefon2:

Fax: 03422717676

Web: www.cbsdizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, 2012 yılında Ercan PİR tarafından Gaziantep`te kurulmuştur.
14 yıllık tecrübe ile, Gaziantep`teCam Balkon ,Korkuluk ve Alüminyum İşleri yapan firmamız, 2000 yılından bu yanada Alüminyum Küpeşte, korkuluk, katlanır cam, alüminyum vitrin, duşa kabin ray sitemleri ve duşa kabin cam sistemleri üretmeye başlamıştır Yine aynı tarihte CBS Dizayn adını alan firmamız,.kısa sürede ürünlerinin tasarımı ve sağlamlığıyla bölgede adından söz ettirmeyi başarmış, müşterilerine verdiği 2 yıl imalat ve montaj garantisiyle ürünlerine olan güvenini kanıtlamıştır.


Ürün ve Hizmetler


Cam Balkon
Cam Balkon standı olarak ürün yelpazesi çok geniş olan bu sektörde Asaş Firması olarak isim yapan Alüminyum sektörünün cam balkon malzemeleriyle kaliteyi elden bırakmadığının bir çalışanı olarak farkına vararak müşterilerine mahçup olmama garantisiyle sektörde sizlere 2 yıl iş garantisiyle karşı karşıyayız.
Gaziantep Cam Balkon, Gaziantep Alüminyum Küpeşte ve korkuluk, Alüminyum Vitrin, Duşa Kabin Ray Sistemleri, Duşa Kabin Cam Sistemleri

Alanlarında Üretim Yapan Firmamız. Ürün Kalitedsi Ve Garantisi Vermektedir. Çeşitler ve Tasarımlar İçin Bizim İle İletişime Geçiniz...!

#Cam Balkon #Alüminyum #Küpeşte,Krom # #


Benzer Firmalar