Anasayfa » Danışmanlık » İthalat ve İhracat » GAZİANTEP Danışmanlık » Değer Hukuk Bürosu ve Avukatlık Hizmeti

Değer Hukuk Bürosu ve Avukatlık Hizmeti


PANCARLI MAH. ZEKİ SAVCI CAD. NO:39, Şehitkamil, Gaziantep, Türkiye

Telefon1: 03423217834

Telefon2:

Fax: 03423217837

Web: www.heybetdeger.av.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temelleri 1995 yılında atılan Değer Hukuk Bürosu, Gaziantep` in çalışan avukat sayısı bakımından en büyük hukuk bürolarından birisidir. 10 avukat ve 30`dan fazla çalışan ile kendimize ait binamızda hizmet vermekteyiz. Firmamız, büyük çaptaki Türk ve yabancı şirketleri, finans kurumlarını temsil etmekte ve kendilerine hem özel dava ve hukuki danışmanlık hem de profesyonel kurumsal icra takibi hizmeti vermektedir.

Büromuz kurumsallaşma kimliği çerçevesinde dava takipleri ve icra dosyaları üzerine ve hukuki danışmanlık hizmeti konusunda kurumsal hizmet vermektedir.Bu çerçevede hizmetin iyi ifa edilmesi için büromuzda her türlü fiziksel -teknik-personel ortamı sağlanmış ve bu şekilde hizmet en iyi şekilde ifa edilmektedir.

HEDEFİMİZprofesyonel kural ve etik standartlara sıkı sıkıya bağlı kalarak her alanda uluslararası standartlara uygun hizmet vermektir.
Kurumsallaşmış yapımızla, büromuzca takip edilen özel dava dosyalarının ve icra dosyalarının işlemlerinin hukukun imkan tanıdığı bütün yollar kullanılarak en kısa sürede ve en etkili şekilde yapılması, dolayısıyla dosyalarda verimin en yüksek seviyede sağlanmasıdır.

Bu hedefimizin en yüksek düzeyde gerçekleşmesi için yeni yasalar, gelişen ekonomiler ve teknolojiler çerçevesinde günden güne büromuza yeni katkılar yapmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

hukuk, hukuk bürosu, gaziantep hukuk bürosu, avukat, avukatlık hizmeti, gaziantep avukat, icra, icra takibi, değer hukuk bürosu

#hukuk #hukuk bürosu #icra takibi #avukat #gaziantep hukuk


Benzer Firmalar